Hvordan Sett Lyrics på en SanDisk MicroSD-kort

Hvordan Sett Lyrics på en SanDisk MicroSD-kort


Som det er bokstavelig talt i lommeformat, er det ikke overraskende du ønsker å bruke en SanDisk "MicroSD" kort som primært middel for å transportere data mellom datamaskinen og mobiltelefonen. Blant sine bruksområder, kan MicroSD minnekort hjelpe deg tilgang tekstene til din favoritt sang mens du lytter til den. Prosessen for å få disse tekstene på kortet slik at telefonen kan lese dem er enkel og tar bare et øyeblikk.

Bruksanvisning

1 Kopier og lim inn teksten du ønsker i en tekst (.txt) ved hjelp av enten Notisblokk (Windows) eller Text Editor (Mac). De fleste telefoner kan ikke lese mer komplekse dokumenter, så dette er den eneste måten å være sikker på tekstene dine vil fungere.

2 Sett inn microSD-kortet inn i datamaskinens kortleser. Sørg for at din MicroSD-kort er omsluttet i adapteren som fulgte med det, som det er for lite på egen hånd for å passe inn i en kortleser.

3 Finn tekstfilen på harddisken og kopiere den til utklippstavlen på datamaskinen. Finn din MicroSD-kort i "Min datamaskin" -mappen (i "Finder" hvis du bruker en Mac) og lime inn tekst fil inn kortets lagringsmappe. Fjern kortet ditt når prosessen er fullført, så unsheathe den fra sin adapter.

Hint

  • Du kan bruke MicroSD å sette tekstene på telefonen. Sett inn microSD-kortet i mobiltelefonens kortsporet. Telefonen vil gjenkjenne tilstedeværelsen av nye data på kortet, og spør deg hva du ønsker å gjøre med det. Velg mellom å holde tekstene på kortet eller overføre dem til telefonen din, hvis telefonen har nok minne.