Hvordan Sett Memorex 3202 32862

Hvordan Sett Memorex 3202 32862


Eksterne DVD-opptakere trenger ikke å bli installert inne i datamaskinen, men i stedet, bare sitte ved siden av datamaskinen og koble eksternt gjennom en av USB-portene. Men datamaskinen som benyttes må ha USB 2.0 kapasitet for Memorex å fungere korrekt.

Bruksanvisning

Datamaskiner med interne CD-enheter

1 Kontroller at datamaskinen USB-drivere er oppdatert. Gå til "Start" -menyen og høyreklikk på "Computer". Velg "Properties" og velg "Maskinvare" -kategorien. Klikk på "Device Manager." Finn USB vertskontrollere og klikk for å åpne oppdateringsvinduet. Velg "Oppdater driver" alternativet. Velg automatisk valg oppdatering og vent til Windows automatisk oppdatere USB-driverne.

2 Last inn Memorex driver-CD i datamaskinens CD-enheten. Vent til installasjonsveivisere å starte automatisk. Følg instruksjonene på skjermen installasjonen ber ber om informasjon som navn og adresse. Unngå å koble Memorex DVD-opptakeren før du blir bedt av installasjonsprogrammet.

3 Koble den ene enden av USB-kabelen til Memorex DVD-opptakeren og den andre enden til en ledig USB-port på baksiden av datamaskinen, når installasjonsprogrammet ber deg om å gjøre det. Vent til installasjonsveiviseren for å fullføre og klikk "Finish" for å lukke vinduet. Hvis programmet ikke be deg om å koble til USB-enheten, gjør du det nå.

4 Åpne Memorex innspilling program. Finn dette programmet under "Start" og "Programmer".

5 Dra filene du vil spille inn filer vinduet på innspillingen programvare. Sett inn en blank DVD i Memorex kjøre bil og klikk på "Burn" eller "Record" for å starte brenneprosessen.

Datamaskiner uten interne CD-enheter

6 Slå på en annen datamaskin som har en intern CD-enhet installert. Sett inn CD-driveren, pakket med Memorex ekstern DVD-brenner i datamaskinens CD-enheten. Fest en USB minnepinne til en ledig USB-port på datamaskinen.

7 Naviger til "Start" -menyen og velg "Computer". Høyreklikk på datamaskinens CD-stasjonen og velg "Utforsk" fra listen over tilgjengelige alternativer.

8 Hold "Ctrl" og "Alt" -tastene samtidig mens du klikker og velge alle filene på CD-vinduet. Høyre klinikk på noen av de valgte filene og velg "Kopier" alternativet.

9 Åpne glimtet kjøre filen og høyreklikk på et tomt område. Velg "Lim" alternativet. Koble flash-stasjonen og koble den til datamaskinen.

10 Naviger til "Start" -knappen på datamaskinen. Velg "Computer" og dobbeltklikk på flash-enheten brevet, som kan være "E :," "F :," "G:" eller "H :," avhengig av datamaskinen. Finn og klikk på ".exe" filen for å starte installasjonsveiviseren. Følg instruksjonene på skjermen installasjonen ber krever ditt navn, adresse og annen registreringsinformasjon. Unngå å koble Memorex USB-opptakeren før du blir bedt av installasjonsprogrammet.

11 Koble USB-kabelen til Memorex USB-port og koble den andre enden til en ledig USB-port på datamaskinen. Åpne innspillingen programvare installert med Memorex driver-CD og legge til filer du vil ta opp. Sett inn en blank DVD i Memorex DVD-opptaker og starter brenningen.