Hvordan Sett Mini CDer til en iMac

Hvordan Sett Mini CDer til en iMac


Apple iMac har en slot-loading mekanisme designet for konvensjonelt størrelse DVD og CD-plater. Denne mekanismen vil ikke engasjere når aa Mini CD-plate er satt inn. For å bruke en Mini CD-plate i en iMac, koble iMac til en Mac som har en CD-skuffen lasting DVD-stasjon, for eksempel Mac Pro. Innholdet i Mini CD kan nås av iMac gjennom Firewire "target disk mode" prosedyre som er bygd inn i Mac-operativsystemet OS X.

Bruksanvisning

1 Plasser iMac ved siden av Mac Pro. Trykk på "Eject" -tasten på Mac Pro-tastaturet for å løse ut CD-skuffen. Sett CD-plate Mini på depresjon i plateskuffen. Trykk på "Eject" knappen igjen for å lukke plateskuffen. Vent til ikonet for CD-plate Mini skal vises på skrivebordet.

2 Høyreklikk på skrivebordet. Velg "Ny mappe» fra lokalmenyen. Gi den nye mappen "MiniCD."

3 Dobbeltklikk på ikonet for Mini CD-plate for å åpne vinduet. Dra innholdet ut av vinduet og inn på "MiniCD" -mappen som ligger på skrivebordet.

4 Vent som en kopi fremgang vindu vises, fyller inn fra venstre til høyre og deretter forsvinner. Løs ut CD-plate Mini ved å dra ikonet til papirkurven. Ta ut Mini CD-plate fra plateskuffen. Trykk på "Eject" -tasten på Mac Pro-tastaturet for å lukke plateskuffen.

5 Slå av Mac Pro ved å velge "Shut Down" fra "System Services" drop down menyen under "Apple" -menyen.

6 Plugg den ene enden av Firewire-kabel til en Firewire-port på Mac Pro. Plugg den andre enden av Firewire-kabel til en Firewire-port på iMac.

7 Trykk og hold nede "T" -tasten på Mac Pro-tastaturet. Snu Mac Pro på. Slipp nøkkelen når Firewire-logoen vises på skjermen.

8 Dobbeltklikk på ikonet for Mac Pro harddisk som nå er på iMac skrivebord. Dobbeltklikk på "Brukere" -mappen innsiden av vinduet som vises. Dobbeltklikk på ikonet av huset som er på innsiden av vinduet som vises. Dobbeltklikk på "skrivebordet" -mappen som er innsiden av vinduet som vises.

9 Bla ned til "MiniCD" -mappen. Dra "MiniCD" -mappen til skrivebordet for å kopiere den til iMac harddisk. Vent som en kopi fremgang vindu vises, fyller inn fra venstre til høyre og deretter forsvinner. Lukk de åpne vinduene ved å klikke på den røde knappen i deres øvre venstre hjørne.

10 Trykk og hold nede på Mac Pro Power-knappen til den slår seg av. Fjern Firewire-kabel fra Mac Pro og fra iMac.

Hint

  • Du trenger kanskje en FireWire 400-til-Firewire 800-adapteren hvis Mac bare har en Firewire 800-port.