Hvordan Sett Norton Removal Tool på CD

Hvordan Sett Norton Removal Tool på CD


Norton leverer et bredt spekter av sikkerhetsprogramvare produkter utviklet for å beskytte datamaskiner mot skadelig programvare, ondsinnet e-post og nettverksangrep. I noen tilfeller kan det være nødvendig å fjerne Norton programvare å installere en annen type Norton programvare. Hvis Norton programvare ikke kan avinstalleres via kontrollpanelet i Windows "Programmer" -verktøyet, Norton Removal Tool skal brukes. Skriv Norton Removal Tool på en CD-plate for bærbarhet når du trenger å fjerne Norton programvare lokalt fra flere datamaskiner.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser på Windows 7-datamaskin og gå til Norton Removal Tool hjemmeside norton.com. Klikk på navnet på Norton-produktet som er installert på datamaskinen. Følg instruksjonene for å få lisensnøkkelen for Norton-programvare hvis du har tenkt å installere programvaren på et senere tidspunkt.

2 Klikk på "Last ned" knappen og lagre "BUDump.exe" filen til datamaskinens harddisk. Merk stedet der "BUDump.exe" er lagret på datamaskinen.

3 Sett en tom CD-R i CD / DVD-stasjonen på datamaskinen. Klikk på "Brenn filer på plate" -knappen i vinduet som vises. Klikk på "Disc tittelen" boksen og skriv inn en tittel for platen. Klikk på "Neste" -knappen.

4 Klikk på "Start" -knappen og klikk på "Computer" -ikonet og deretter navigere til stedet der den nedlastede "BUDump.exe" filen er plassert. Hvis du er usikker på plasseringen, klikker du på "Start" -knappen på Windows 7-skrivebordet, og klikk deretter på "Søk" boksen og skriv "BUDump.exe" i "Søk" boksen, og "BUDump.exe" fil-ikon vises .

5 Plasser musepekeren på "BUDump.exe" fil, og trykk deretter ned på venstre museknapp og dra filen til "dra filer til denne mappen for å legge dem til platen" melding i den åpne CD / DVD-RW kjøre vinduet og slipp venstre museknapp.

6 Klikk på "Brenn til plate" knappen som ligger like ovenfor "Filer som er klare til å bli skrevet til platen" melding. Klikk på "Neste" -knappen i meldingen som vises.