Hvordan Sett passord på datamaskinen som ikke kan bli hacket

Hvordan Sett passord på datamaskinen som ikke kan bli hacket


Datamaskiner inneholder ofte viktig informasjon som lett kan nås av dyktige hackere. Disse angrepene kan komme fra hvor som helst, med hackere ofte å få tilgang til datamaskinen eksternt. Det er best å lage data passord som er uncrackable i tilfelle en hacker eller annen måte får tilgang til datamaskinen din. Enkelte nettsteder tilbyr gratis passordgeneratorer utformet for å skape uncrackable passord. Hvis du foretrekker å lage ditt eget passord, er det enkle metoder du kan følge og trinnene du kan ta for å sikre at det er uncrackable.

Bruksanvisning

Bruke PC Tools

1 Naviger til pctools.com/guides/password/~~V. PC Tools er et selskap som selger PC sikkerhetsprogramvare.

2 Naviger til "Secure Password Generator" som ligger på høyre side av siden.

3 Velg alternativene som skal inkluderes i passordet ditt. PC Tools Secure Password Generator lar deg redigere ditt passord lengde, brev bruk, bokstaver, tall bruk, tegnsetting bruk og utseende lignende tegn, for eksempel "0" og "O." Når du har redigert alternativene, klikker du på "Generer passord (s)" og kopiere ned passordet som vises på neste side.

Lage ditt eget passord som ikke kan bli hacket

4 Lag et passord som er minst 12 tegn. Den Georgia Tech Research Institute foreslår å bruke en 12-tegns passord som det gir en god balanse mellom sikkerhet og funksjonalitet.

5 Bland store og små bokstaver sammen som passordene er store og små bokstaver.

6 Ta med tall, bokstaver, symboler og tegnsetting i passordet ditt.

Bruke Diceware

7 Åpne nettleseren og logge på diceware.com. Diceware er et system for å lage passord med terningkast. Du trenger minst en terning for å bruke Diceware.

8 Rull ned hjemmesiden til du kommer til avsnittet "Bruke Diceware." Klikk på "Diceware listen" i det første trinnet. Kopier og lim inn neste side, som inneholder strenger av tall og deres tilsvarende ord, på et Word-dokument.

9 Rulle terninger fem ganger, skrive ned tallene som ble rullet i orden. Finn strengen med tall som du rullet, sammen med tilsvarende ord og bruke dem som ordene i passordet ditt, for eksempel: ". Aaron" "11121" og Bruk minst seks ord (30 terningkast delt inn i seks forskjellige tallgrupper) for å lage passordet ditt.

Hint

  • Alltid skrive ned passordene dine, spesielt hvis de inneholder ukjente ord eller setninger.
  • Ikke gjør passordet ditt et ord eller en setning som har noe forhold til livet ditt, som din fødselsdato eller mors pikenavn som disse passordene kan lett hacket.