Hvordan Sett Spill på et SD-kort

Hvordan Sett Spill på et SD-kort


SD-kort er små, bærbare minneenheter beregnet for bruk med datamaskiner, digitale kameraer og noen mobiltelefoner. Disse enhetene fungerer akkurat som en USB flash-stasjon, bortsett fra SD-kortet er satt helt inn i enheten, i stedet for å henge ut av produktet (for eksempel en flash-stasjon). Hvis du har en mobiltelefon eller en annen enhet du vil laste opp et spill til, må du lagre spillet programmering på SD-kortet med datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Koble SD kortleseren til datamaskinen via USB-kabelen går ut av enheten. Dette er bare nødvendig hvis datamaskinen ikke har en innebygd SD-kortspor. Installer eventuelle drivere som følger med leseren.

2 Sett SD-kortet inn i SD-kortleseren. Datamaskinen registrerer kortet, og sier det har funnet en ny, flyttbar minneenhet.

3 Last ned spillet til datamaskinen på dette tidspunktet (hvis det ikke er for tiden på systemet). Disse filene er laget spesielt for mobiltelefoner og fungerer ikke på datamaskiner eller digitale kameraer.

4 Klikk "Start", "(Min) Datamaskin" og dobbeltklikk på flyttbare enheten ikonet. Klikk og dra spillet filen inn i det åpne vinduet. Det tar bare et øyeblikk eller to for filene som skal kopieres over til kortet.

5 Lukke ut det åpne vinduet, høyreklikk på SD-kortet ikonet og velg "Løs ut" fra rullegardinmenyen. Når ikonet forsvinner fra datamaskinen, kan du ta ut SD-kortet fra SD-kortleser.