Hvordan Sett Stories i en Mibba Profile

Hvordan Sett Stories i en Mibba Profile


Mibba er et gratis online kreativ skriving samfunnet, tilgjengelig for alle i hele verden uavhengig av plassering. Med Mibba har brukerne muligheten til å opprette profiler, få nye venner og dele historier, dikt og andre stykker med medlemmer av samfunnet. Sette historier inn Mibba er mulig i løpet av minutter å opprette en konto og gjør at du kan dele dine tanker og kreativitet med resten av verden.

Bruksanvisning

1 Besøk Mibba offisielle nettsted (mibba.com).

2 Logg inn med ditt Mibba brukernavn og passord. Hvis du ikke allerede har en Mibba konto, klikk på "Registrer" fra øverst til høyre på Mibba hjemmesiden, og følg instruksjonene på skjermen for å bli medlem.

3 Klikk "My Mibba", som ligger i øverste høyre navigasjonskoblinger, når du logger deg inn for å se hele kontoen din statistikk og informasjon samt innholdet du har bidratt til fellesskapet.

4 Finn og velg "Send New Story" på "Min Mibba" side når den er lastet.

5 Skriv inn tittelen på historien sammen med søkekoder du ønsker å bruke for å hjelpe brukere som leser Mibba finne avsluttet historie. Klikk på "Beskrivelse" og "sjangere" tabs og hver side med detaljer om din historie og hvor det hører hjemme på området når du sender den. Legg til ytterligere informasjon du ønsker å bruke på stedets historie editor.

6 Klikk på "Send" for å legge til det grunnleggende historien til Mibba database. Du vil da ha muligheten til å legge til innhold i historien ved å klikke på "Legg til kapittel" på neste side.

7 Velg "Legg til kapittel" og begynne å skrive innholdet eller legge det fra en annen tekstdokument. Legge til kapitler vil tillate deg å legge til din historie i den rekkefølgen du har tenkt. Når du er ferdig med å legge til et kapittel, trykk på "Send inn" nederst på siden for å lagre kapittel til historien din fil på din konto.