Hvordan Sett tekst i kolonner i Word 2007

Hvis du noen gang har tatt hensyn gråte av "Extra! Extra!" og "lese alt om det" i avisen, vil du bli kjent med tekst i kolonner. Kolonne tekst er ikke bare for trykt materiale: Det kan finne et hjem i elektroniske nyhetsbrev, rapporter eller andre myke trykte dokumenter, for eksempel de som er laget i Microsoft Word 2007. Mens Word anser ethvert dokument som er opprettet i standardformatet for vanlig tekst på en side som en enkelt, stor kolonne, lar programmet deg endre den kolonnen utforming når som helst.

Bruksanvisning

1 Åpne Word 2007. Klikk på "File" fanen. Klikk "Open". Klikk på dokumentet med teksten du ønsker å sette i kolonner og dobbeltklikk på filnavnet.

2 Marker den delen av teksten for å sette inn kolonner eller klikk på "Velg" -knappen på båndet og velg "Select All".

3 Klikk på "Page Layout" -kategorien. Klikk på "Kolonner" -knappen under kategorien. Klikk på en av de forhåndsinnstilte kolonnealternativer, for eksempel "To" eller "Tre", og Word automatisk setter inn tekst i at mange kolonner. Klikk på "Flere kolonner" for å lage egendefinerte kolonner, for eksempel et ulikt fordelt layout.

Hint

  • Opprett et nytt dokument fra bunnen av og sette tekst i kolonner helt fra begynnelsen. Ved å åpne Word, utføre disse instruksjonene. Fordi siden har ingen faktiske teksten ennå, vil du ikke se kolonnene med mindre du ser på den lille linjalen øverst i Word arbeidsområdet. Så snart du begynner å skrive, vil Word automatisk brytes linjene inn de nødvendige kolonnene.