Hvordan Sett to filmer sammen til én

Hvordan Sett to filmer sammen til én


Video-redigering lar deg kombinere to filmer for å gjøre en i en rekke måter. Spill en video etter en for å lage en dobbel-feature. Spleise forskjellige scener eller bilder sammen for å lage en helt ny video eller spille en lyd-bare videofil over en videofil for å lage en ny lyd for video. De fleste av videoredigeringsprogramvare fungerer bare med bestemte filformater, typisk .mov og WMA. Men mange programmer fungerer med mange andre formater.

Bruksanvisning

1 Åpne et videoredigeringsprogram som iMovie, Windows Movie Maker eller Final Cut Pro. Klikk på "File" -menyen og velg "New Video."

2 Konvertere filene til et redigerbart format, hvis det er nødvendig. Last ned en video format omformer fra Internett og installere den. Åpne filen ved å dobbeltklikke på den og trykk på "Velg fil" -knappen. Marker den første filmen, og klikk på rullegardinmenyen. Velg riktig format og trykk på "Konverter" -knappen. Gjenta prosessen for den andre filmen. Vanligvis vil du videoen til å være i MOV format. Men noen video redigering programmer bruker forskjellige formater.

3 Klikk på "File" -menyen og gå til "Importer til bibliotek" eller "Import". Bla gjennom pop-up vindu til du finner den første videofilen du ønsker å kombinere. Markere den og trykke på "OK" -knappen. Gjenta denne prosessen for den andre filmfilen.

4 Dra og slipp den første filmen på tidslinjen.

5 Klikk på "Add Layer" eller "Add Level" ikonet, vanligvis funnet i verktøylinjen. Dra og slipp andre film på tidslinjen.

6 Ordne filmer som ønsket, ved å dra og slippe dem inn i ulike deler av tidslinjen. Hvis du ønsker å kombinere ulike deler av hver film, som for eksempel å kombinere de første ti minuttene av en med de siste ti minuttene av en annen, beskjære video ved hjelp av beskjæringsverktøyet.

7 Klikk på "File" -menyen og bla til og velge "Render". Vent til video til slutt rendering og klikk på "File" -menyen. Bla deretter til og velg "Export".