Hvordan sette ankertekst i WordPress

Ankertekst gjør det mulig å koble en webside til en annen fordi betrakteren blir tatt direkte til nettstedet når hun klikker hyperkoblingen. Selv om ankere er laget med Hypertext Markup Language (HTML), gir WordPress en metode for å lage koblinger slik at du ikke trenger å vite koden som trengs for å sette dem opp. I tillegg har du muligheten til å koble til både utenfor sider så vel som innhold innenfor ditt eget nettsted. Få tilgang til WordPress-konto og bruke verktøyet til å sette ankertekst i dine innlegg eller sider.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din WordPress-konto ved å skrive inn navnet på nettstedet ditt i et nettleservindu og skrive "/ wp-admin" på slutten av adressen. For eksempel, hvis ditt nettsted er "www.site.com," du ville komme inn "http://www.site.com/wp-admin." En innloggingsside for nettstedet ditt vises automatisk.

2 Klikk på "innlegg" eller "sider" linken på venstre side for å få tilgang til innholdet hvor du ønsker å sette ankertekst. Begge disse alternativene er til stede hele tiden. Hold musen over ønsket tittel, og klikk deretter på "Edit" som vises under.

3 Skriv inn innholdet du vil skal vises som lenke i tekstboksen som vises. Klikk og dra musen over oppføringen for å markere det.

4 Klikk på "Visual" fanen på toppen av tekstboksen, og klikk deretter på "chain link" ikonet for å få opp dialogboksen. Skriv inn ønsket adresse i "URL" tekstfeltet, og skriv deretter inn en link navn i "Title" feltet for å gi den beskrivelse som vises når en besøkende svever henne musen over linken. Du kan også klikke på pilen ved siden av "eller lenke til eksisterende innhold" entry å koble til eksisterende innhold på din WordPress nettstedet.

5 Klikk på "Add Link" -knappen etterfulgt av "Preview endringer" knappen for å teste ankertekst. Når du er klar, klikker du på «Oppdater» -knappen for å publisere arbeidet ditt.