Hvordan sette en Facebook Fanpage URL

Hvordan sette en Facebook Fanpage URL


Facebook fan-sider er nyttige verktøy for å bringe sammen folk med en felles interesse for å dele informasjon om et bestemt emne eller person. Artister, musikere og fagfolk fra mange andre bransjer også bruke fan-sider for å koble til og kommunisere med sine fans i et offentlig forum. For å gjøre siden enklere å finne og dele, Facebook gjør at administratorer av disse sidene for å angi en egendefinert nettadresse når siden har fått et minimum av 25 fans.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Facebook-konto og gå til siden hvis nettadressen du ønsker å stille.

2 Klikk på "Rediger side" -knappen, som finnes i øvre høyre på siden.

3 Klikk på "Grunnleggende informasjon" fanen på venstre side av skjermen.

4 Klikk "Opprett et brukernavn for denne siden?" link.

5 Velg siden fra rullegardinmenyen, og deretter skriver du inn navnet du vil skal vises som en del av sidens nettadresse i feltet. Når du er godkjent, vil URL være http://www.facebook.com/[username], så velg en som vil være enkelt for fans å huske og assosiere med siden din.

6 Klikk på "Sjekk tilgjengelighet" knappen. Hvis brukernavnet er tilgjengelig, vil du bli presentert med en pop-up som inneholder advarsler og knapper slik at du kan enten bekrefte eller avbryte brukernavnet. Etter å ha bekreftet, vil du se en annen popup med en melding om at du har vært vellykket og kan nå sende dine fans til facebook.com/[username~~V].