Hvordan sette en kommando for å kjøre Cron Jobs i cPanel

Hvordan sette en kommando for å kjøre Cron Jobs i cPanel


Sette en kommando for å kjøre cron jobber i cPanel lar deg automatisere oppgaver for ditt nettsted. Cron er navnet på programmet som gjør at Linux- og UNIX-brukere å utføre kommandoer eller skript automatisk ved angitt dato og klokkeslett. Disse jobbene er ofte kalt "cron jobber". Mest nettstedet leverandører tilbyr cPanel som et administrasjonsgrensesnitt. CPanel gir grafisk grensesnitt og automatisering verktøy for å forenkle administrasjon av nettsteder. Ikke alle hosting-leverandører tilbyr tilgang til cron planleggeren. Planlegge oppgaver kan brukes til å kjøre backup, planlegge oppdateringer og kjøre vedlikeholdsoppgaver.

Bruksanvisning

1 Logg deg på cPanel grensesnittet.

2 Bla ned til "Advanced" overskriften og klikk på "Cron Jobs" scheduler image.

3 Skriv inn din e-postadresse i den øverste delen av skjemaet hvis du ønsker å motta en e-post hver gang cron utfører en oppgave.

4 Velg en forhåndsdefinert tidsplan fra "Common Settings" drop-down menyen.

5 Endre forhåndsinnstilt tidsplan for å bedre passe dine behov, om nødvendig. Dette kan gjøres ved hjelp av rullegardinmenyene, eller ved å manuelt legge inn dataene i feltene.

6 Skriv inn kommando eller skript som skal kjøres i "Command" -feltet.

7 Klikk "Legg til ny Cron jobb".

Hint

  • Når du skriver inn ganger i cron planlegger, en stjerne (*) betyr "hver."
  • Kjøre en cron jobb hvert minutt bruker mye prosessorkraft. Kjører for mange av disse på en gang kan negativt påvirke ditt nettsted.