Hvordan sette en Post Alltid øverst i Blogger

Stille et blogginnlegg å alltid vises øverst i Blogger er ofte gjort for å varsle leserne til nettstedet nyheter, kunn hendelser eller introdusere nye lesere til nettstedet ditt. Det er to ulike metoder for å sette et innlegg til toppen av Blogger, hver gir litt forskjellige fordeler. Ved å sette et innlegg publikasjonen til et fremtidig tidspunkt, kan du sikre et innlegg holdes på toppen, mens også vises i din RSS-feed. Alternativt, ved å legge en klissete innlegg sideelement i malen, kan du enkelt kontrollere innholdet i posten uten endringer vises i din RSS-feed.

Bruksanvisning

Sett Post til fremtidig dato

1 Start en nettleser og logger deg på Blogger-kontoen din.

2 Klikk "Nytt innlegg".

3 Komponer blogginnlegget, og klikk deretter på "Post Options".

4 Endre Publisert til et punkt langt inn i fremtiden. Som Blogger viser innlegg i omvendt kronologisk rekkefølge, vil det nyeste innlegget alltid vises på toppen. Ved å sette innlegget inn i fremtiden, kan du sikre at nye innlegg aldri vises over dette innlegget.

5 Klikk "Publiser innlegg." Dette innlegget, samt eventuelle oppdateringer til oppføring, vises i din RSS-feed.

Sticky Post Element

6 Start en nettleser og logger deg på Blogger-kontoen din.

7 Klikk på "Design".

8 Klikk på "Legg til gadget" linken funnet mellom "Header" og "blogginnlegg" seksjoner.

9 Klikk på "+" knappen for "Text" gadget for å legge den i Blogger-utformingen.

10 Komponere innholdet i innlegget og deretter "Lagre". Dette innlegget vil vises atskilt fra blogginnlegg og dermed ikke vises i din RSS-feed. Du kan oppdatere innholdet i innlegget eller fjerne den helt ved å returnere til "Design" i bloggen din.