Hvordan sette et ansikt på et annet hode Bruke GIMP

Hvordan sette et ansikt på et annet hode Bruke GIMP


Du kan bruke GIMP, et gratis program for grafisk design, å fusjonere og redigere bilder. GIMP kan du opprettholde separate lag i én fil, slik at du kan sette inn et beskåret ansikt, for eksempel, og plassere den over en pre-eksisterende hodet innenfor et annet bilde. Du kan bruke GIMP til å isolere, endre størrelse og endre farge i ansiktet også, produsere profesjonelle, polert resultater.

Bruksanvisning

1 Start fri programvare; Klikk på "File" og deretter "Open". "Åpne bilde" dialog vil vises, slik at du kan klikke på filen du ønsker. Velg bildet du ønsker som bakgrunn og trykk "Open" når du er ferdig. Filen vises i en GIMP arbeidsbok med hovedverktøykassen vises som en egen frittstående dialog.

2 Klikk på "File" og deretter "Open As Layer." Velg filnavnet på bildet som inneholder ansiktet du ønsker å sette på bakgrunn hodet og trykk "Open". Ansiktet bildet vil bli satt inn som et eget lag, noe som betyr at enhver handling du implementerer vil bare påvirke ansiktet lag og ikke bakgrunnsbildet.

3 Klikk på "Layer", "Åpenhet" og deretter "Legg til alfakanal" for å legge en transparent kanal til ansiktet ditt.

4 Finn "Eraser Tool" i hovedverktøykasse; Klikk på ikonet og øke "Scale" til en størrelse som passer bildet. Dobbeltklikk og dra markøren over et område du vil fjerne fra forgrunnen. Zoom inn for å se intrikate detaljer ved å finne "Vis" boksen nederst i arbeidsboken og velge et alternativ som "200%" eller "400%".

5 Klikk på "Move Tool" i hovedkassen og dobbeltklikk og dra ansiktet bilde til bakgrunnen hodet. Nudge bildet ved hjelp av piltastene på tastaturet.

6 Krympe ansiktet, etter behov, ved å klikke på "Scale Tool" i hovedkassen og klikke igjen på ansiktet bildet. En "Scale" dialog vises; justere bredden og høyden i henhold til dine preferanser.

7 Velg "Color" og "Lysstyrke-Contrast" for å justere farging av ansiktet, hvis ønskelig. Bruk vedlagte rullefelt for å sette dine nivåer før forhåndsvisningen er tilfredsstillende. Trykk "OK".

Hint

  • Lagre flerlags bilde ved å velge "Fil" og "Lagre som". Bruk et bilde filtype som ".jpg" eller ".png" for å fullføre prosessen.
  • Hvis du lagrer filen ved hjelp av en utvidelse som ikke støtter flere lag, vil du bli bedt om å eksportere bildet så en flat versjon kan lagres.