Hvordan sette inn en bane i Word 2007

Hvordan sette inn en bane i Word 2007


Microsoft Word 2007-programvare har et bredt spekter av funksjoner for å sette inn ulike elementer i et tekstdokument for å forbedre sin visuelle stil eller inneholde ekstra informasjon. En slik funksjon er muligheten til å sette inn den fullstendige filbanen for gjeldende fil. Dette gjør at alle som leser dokumentet for å vite hvilken stasjon og mappe som den er lagret. Sette den fullstendige filbanen tar bare noen få klikk som du angir hvor stien skal settes inn i dokumentet.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Word 2007-fil som må omfatte hele filbanen. Klikk den delen av dokumentet som du vil filbanen skal vises, for eksempel i en bunntekst eller på toppen av en side.

2 Naviger til fanen merket "Sett inn" øverst på dokumentet Word 2007. Klikk på "Hurtig Parts" -ikonet, som er plassert inne i "Text" overskriften øverst til høyre ende av vinduet.

3 Klikk på "Field" -knappen. Rull ned "feltnavn" bar i venstre ende av pop-up-vinduet og velg "File Name" oppføring.

4 Kryss av i boksen på høyre side av vinduet merket "Legg bane til filnavnet." Klikk "OK" for å sette inn den fullstendige banen til filen Word 2007.

Hint

  • "Feltet" vinduet kan du endre hvordan den fullstendige banen og filnavnet er presentert i Word 2007-dokument. Klikk på "Format" i midten av "Field" vinduet etter å ha valgt "File Name". Velg formateringsvalg du vil bruke, for eksempel "med store bokstaver", "liten" eller "tittel tilfelle" og klikk "OK."
  • Det kan være lurt å lagre filen banen du satt til å enkelt ta den med i alle topp- og bunntekster på hver side. Merk filen banen etter å sette den fra "Field" -menyen. Gå tilbake til "Sett inn" -fanen og velg enten "Header" eller "Bunntekst", avhengig av hvilken type du bruker. Velg "Lagre utvalg i Galleri" alternativet. Skriv inn et navn for den nye valg, for eksempel "Footer filbane," og klikk "OK." Naviger til neste side av dokumentet hvor filbanen må inkluderes. Klikk på "Header" eller "Bunntekst" og bla ned til bunnen av listen over alternativer. Velg navnet på utvalget du har lagret.