Hvordan sette noe på roten av et SD-kort

Hvordan sette noe på roten av et SD-kort


Secure Digital flash-kort er små, ultra-portable minnekort som er tilgjengelig i en rekke av lagringskapasitet og hastigheter. SD flash-kort kan leses og skrives til av en datamaskin ved hjelp av et SD-kort adapter eller en kompatibel kortleser. Roten av en harddisk er det øverste nivået av volumet, og filer kan overføres til øverste nivå katalog av en tilkoblet SD flash-kort.

Bruksanvisning

1 Koble SD flash-kort til datamaskinen. Hvis du bruker et SD-kort adapter, sette inn SD flash-kort i enheten, og koble deretter adapteren USB-kabelen inn i datamaskinen. Hvis du bruker en SD-kortleser, setter SD flash-kortet inn i kortleseren.

2 Dobbeltklikk på "Computer" -ikonet på skrivebordet, eller klikk på Windows kule og "Computer" for å åpne listen over diskvolumer.

3 Dobbeltklikk på flash-kort ikonet. Hvis listen over diskvolumer er sortert etter "Innhold", SD flash-kort vil bli oppført under "Enheter med flyttbare lagringsmedier" i nærheten av optiske stasjoner.

4 Klikk og dra filer til SD flash-kort vindu. Når filen overgangsvinduet stenger, vil du ha filer på roten av SD flash-kort.

Hint

  • Demonter SD-kortet fra datamaskinen før du kobler den ved å klikke på "Trygg fjerning av maskinvare og løs ut medier" ikonet på skrivebordet oppgavelinjen og klikke på "Eject" ved siden av SD-kort.
  • Ikke ta ut kortet fra adapter eller leseren mens filene blir overført. Dette kan ødelegge filene som overføres eller data på selve kortet.