Hvordan sette opp administrasjon

Noen elektroniske tjenester kan konfigureres til å arbeide med ditt eget domenenavn krever at du gjør endringer i kanonisk navn (CNAME) poster. De CNAME-poster er en del av dine (DNS) innstillinger Domain Name Server og består av to deler, en rekord navn og et domenenavn. Når du endrer CNAME-poster, kart du ditt domenenavn til å jobbe med et annet domene i visse tilfeller. Et vanlig eksempel på en tjeneste som bruker CNAME-poster er noen e-posttjeneste du kan tilordne til ditt domene.

Bruksanvisning

1 Logg inn i kontrollpanelet på web hosting konto. Hvis du ikke bruker en web-vert, logge inn på kontoen din på domenet registrar du brukte til å kjøpe domenet.

2 Naviger til innstillingssiden som vil tillate deg å endre CNAME-poster. Selv om navnet og plasseringen av denne siden varierer, de fleste verter og registrarer sette administrasjon registrerer innstillinger under samme side der du kan redigere DNS-poster. Det vil ofte ha "DNS" i navnet.

3 Legg inn navnet på CNAME-posten til "Host Name" eller "Alias" -feltet. Plasser domenenavn eller IP-adressen i "verdi" eller "Destination" -feltet. Når du setter opp en CNAME-post for en online tjeneste, for eksempel en e-postleverandør, at tjenesten skal ha gitt deg den riktige posten navnet og domenenavnet til å plassere i disse feltene.

4 Fjern den opprinnelige "post" record er opprettet av Web host eller domenenavn registrar hvis du legger til en CNAME-post for en e-posttjeneste. Hvis du ikke kan slette den opprinnelige "post" posten, deretter redigere domenenavnet i den eksisterende posten.

Hint

  • Endre CNAME-poster vil påvirke tjenester webhotellet allerede gir. Når du endrer administrasjon for en epost-tjeneste, men vil nettstedet være oppe og jobbe som vanlig.
  • Når du endrer Web-vertene, må du konfigurere CNAME-postene igjen.