Hvordan sette opp assistenter i Snow Leopard for skjermstørrelse

Hvordan sette opp assistenter i Snow Leopard for skjermstørrelse


Snow Leopard er et operativsystem for Mac, også referert til som "10,6 OSX." En del av intuitive utformingen av Mac-produkter er evnen til å "plug and play" de fleste enheter, slik at Mac å gjenkjenne noen kompatibelt produkt som er festet og automatisk sette opp de nødvendige formatering og drivere (en enhet-kontrollerende program). Dette er tilfellet for å feste en ny skjerm. Men hvis datamaskinen ikke automatisk justere skjermen til å passe formatet på den nye skjermen, kan du sette opp en assistent til å gjøre det.

Bruksanvisning

1 Koble skjermen til din drevet ned Mac. Når den er tilkoblet, slå på din Mac. Når den starter opp, kan det kalibrere skjermen størrelse automatisk, og du vil få en melding på skjermen som den gjør det. Hvis den ikke gjør det, kan du merke med en gang ved ikonene på skjermen blir strukket eller disproportioned. Hvis dette er tilfelle, går du videre til trinn to.

2 Åpne "System Preferences" -menyen. Det første stedet å lete etter dette er på din dock nederst på skjermen. Ikonet er et sett med tannhjul. Hvis dokken din ikke inneholder Systemvalg, klikk på "Apple" -ikonet øverst til venstre på skjermen, og bla ned til "System Preferences" alternativet.

3 Klikk på ikonet "Viser" i vinduet Systemvalg. Siden som kommer opp har to alternativ kategorier: ". Color" "Display" og Klikk på "Vis" fanen.

4 Klikk på "Finn skjermer". Assistenten vil kalibrere skjermen automatisk fra dette punktet, uten behov for ytterligere innspill. Skjermen vil bli svart i flere sekunder mens den er kalibrering, noe som er helt normalt. Når det tennes en gang, vil det være kalibrert til riktig skjermstørrelse.