Hvordan sette opp Charter Internett

Hvordan sette opp Charter Internett


Kabel Internett-bruk er på vei opp på grunn av sin høye hastighet tilkoblinger. Sett opp Charter Internett-tilkoblinger ved hjelp av Ethernet-kabler og modem gitt til deg. Lag et lokalt nettverk for alle datamaskiner for å få tilgang til Charter kabeltilkobling.

Bruksanvisning

1 Bruk en Ethernet-kabel for å koble kabelmodemet levert av Charter til en Ethernet-hub. Koble datamaskiner på det lokale nettverket til Ethernet-hub med Ethernet-ledninger. Sjekk for å se om hver datamaskin har et nettverkskort. Hvis nødvendig, kjøp nettverkskort og installere dem i datamaskiner på nettverket. Kjør installasjonsplaten som fulgte med nettverkskortet for å installere driverne og følge trinn-for-trinn-instruksjoner.

2 Slå på strømmen til datamaskinen, modem og hub. Gå til "Start" -menyen på datamaskinen og klikk på "Control Panel" og velg deretter "Network and Sharing Center." Velg «Konfigurer en tilkobling eller et nettverk" for å sette opp din Internett-tilkobling for Charter-kabel. Følg instruksjonene på skjermen, og skriv inn informasjon om datamaskinen i hvert felt. Klikk på "Finish" for å fullføre oppsettsveiviseren.

3 Start datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen. Gå tilbake til "Network and Sharing Center" og kontroller tilkoblingen. Vis din offentlige nettverk for å vise status for Charter Internett-tilkobling. Klikk på "Deling og gjenkjenning" for å velge informasjon og filer som kan deles på det lokale nettverket.