Hvordan sette opp CSS på Web Hosting Nettsteder

CSS, eller Cascading Style Sheets, er en Internett-skriptspråk som brukes til layout, farger og skrifter for et nettsted. CSS brukes i nettstedets HTML-fil eller i en koblet CSS-fil. Når du har din CSS-fil må du koble den til HTML-fil og laste det opp til Internett vert servere. Når filen er lastet opp, vil nettleseren gjenkjenne CSS-fil og bruke den til nettsiden. For å laste opp filen du vil trenge FTP programvare som lar deg overføre filer fra datamaskinen til web vert.

Bruksanvisning

1 Åpne tekstredigeringsprogram, legger deretter HTML-filen ved å klikke på "File" og deretter "Open", og klikk på HTML-fil.

2 Finn HEAD-kodene i HTML-filen. Disse kodene vil være nær toppen av filen. For eksempel:

<Html>

<Head>

<Title> A Page </ title>

</ Head>

<Body>

Hodet kodene vil være over BODY-koden.

3 Sett en link til din CSS fil med link tag inne i HEAD taggen. For eksempel:

<Html>

<Head>

<Title> A Page </ title>

<LINK REL = Stylesheet href = "yourfilename.css" TYPE = "text / css" MEDIA = skjerm>

</ Head>

<Body>

Bytt yourfilename med navnet på din CSS-fil.

4 Last CSS og HTML-filer til webhotellet via FTP. Åpne FTP programvare. Programvaren vil ha to vinduer. En viser filene på datamaskinen. Naviger til mappen der HTML og CSS-filer er lagret. Den andre vinduet viser filer på webhotellet. Koble til webhotellet ved å taste inn adressen (vanligvis navnet på ditt nettsted med eller uten ftp før det. For eksempel yourwebsite.com eller ftp.yourwebsite.com. Sjekk med din web host for den adressen du skal bruke.) og passordet for ditt nettsted. Marker CSS og HTML-fil og klikk opplasting.