Hvordan sette opp en Airport Network

Hvordan sette opp en Airport Network


AirPort er Apples trådløse hjemmenettverksløsning. Apple hevder at AirPort er "enkleste" oppsett for et trådløst hjemmenettverk. Med AirPort kan du koble din Apple Macintosh-maskiner, Windows stasjonære PCer, trådløse skrivere, AirTunes, iPhone og iPod Touch-enheter. Med AirPort Express kan du samtidig koble 10 brukere samtidig med tilgang til alle delte filer og multimedia. AirPort lar deg streame musikk fra en datamaskin på en rekke enheter i hjemmenettverket.

Bruksanvisning

1 Koble en Ethernet-kabel fra "Ethernet-port" på baksiden av AirPort-enheten til ditt hjem ruteren eller modemet (som kobles til Internett). Koble til en lydkabel fra "Line Out port" til ditt hjem HiFi hvis du vil. Koble en skriver til USB-sporet på baksiden av AirPort-enheten hvis du vil at den skal nås trådløst.

2 Koble strømadapteren til AirPort-enheten, og koble den i. Slå på strømmen til enheten.

3 Klikk på "Programmer" og deretter "Verktøy" på Mac-maskinen, og klikk "AirPort oppsettassistent."

4 Følg instruksjonene på skjermen for å sette opp det trådløse hjemmenettverket. AirPort oppsettassistent viser alternativer for enheter som er koblet direkte til din AirPort-enheten som en HiFi og kabelbasert skriver.

5 Klikk "Finish" når du er ferdig med å sette opp AirPort. Når innstillingen er fullført, slår du på de andre enhetene, og sørge for at deres trådløse adaptere er slått på. Finn de enheter som du kan koble til og velge AirPort-enheten. Hvis du har angitt et passord under installasjonen, så vil du bli bedt om å oppgi det her.

Hint

  • Hvis du trenger hjelp til å sette opp flere elementer til hjemmenettverket, se Apple dokumentasjon for AirPort.