Hvordan sette opp en bærbar PC for å skrive ut på en hoved Computer Printer

Hvordan sette opp en bærbar PC for å skrive ut på en hoved Computer Printer


Du trenger ikke å ha et komplekst nettverksoppsett for å dele skrivere hjemme. Men hvis du bare har en stasjonær og en bærbar bruker samme router kan du installere en skriver på skrivebordet og dele den med den bærbare datamaskinen i noen minutter. Du kan også dele en skriver på en datamaskin på nettverket, uansett hvor det er.

Bruksanvisning

1 Installer skriveren på hoveddatamaskinen. Dette innebærer å koble skriveren, koble den med en USB-kabel til hoved datamaskinen og deretter legge til skriveren og drivere gjennom enten disk eller skriver veiviseren.

2 Høyreklikk på skriveren og velg "Properties" eller "Skriveregenskaper" og klikk på "Deling" -kategorien. Deretter velger å aktivere deling.

3 Gå til "Control Panel" og naviger til "System" alternativet. Under "Datamaskinnavn" klikk på "Endre innstillinger". I data rename alternativet klikk på "Endre". Der det står Workgroup, skriv inn et navn og deretter lagre og avslutte. Gjør det samme på begge maskinene og sørge for at navnet er nøyaktig den samme for arbeidsgruppen.

4 Installer skriveren på den bærbare datamaskinen ved å gå til alternativet "Legg til skriver" i innstillingene, noen ganger i Start-menyen og under "Enheter og skrivere" i Windows 7. Velg å legge til skriveren og bla til datamaskinen med skriveren og velg den.