Hvordan sette opp en Belkin Wireless Router med Comcast

Hvordan sette opp en Belkin Wireless Router med Comcast


Det er ingen grunn til å understreke om hvordan du konfigurerer Belkin trådløse ruteren for å arbeide med Comcast Internett-tjenesten. Til tross for forskjeller i maskinvare, er trådløse rutere utviklet for bruk med ulike produkter og tjenester. Prosessen tar bare et par minutter og alt du trenger er et sett med nettverkskabler. Prosessen er lik kobler til hjemme-nivå ruteren til enhver ISP.

Bruksanvisning

1 Fjern strømledningen på baksiden av Comcast kabelmodem.

2 Koble Ethernet-kabelen til "Internett" på modemet.

3 Sett den andre enden av kabelen inn i "Internet" port på baksiden av den trådløse Belkin router. Sett ruterens strømforsyning til en veggkontakt i nærheten. Plugg inn strømledningen for Comcast modem.

4 Sett Belkin Setup CD som følger med ruteren inn i datamaskinens CD-stasjonen. Vent til installasjonsveiviseren for å starte. Klikk på "Setup" i vinduet som vises.

5 Skriv inn SSID og passord for ruteren i de aktuelle feltene. Du kan finne denne informasjonen på Network Information kortet festet til siden av ruteren. Klikk "Next" for å sette opp Belkin router med Comcast Internett-tjenesten. En melding "Suksess" vises når prosessen er fullført.

Hint

  • For ekstra sikkerhet, endre SSID og passord etter at du har konfigurert ruteren til å fungere med Comcast tjenesten. Skriv disse ned på papir og oppbevar dem på et trygt sted.