Hvordan sette opp en Comcast e-post autosvarmelding

Det er utrolig hvor fort bestillinger behandles over Internett. Kjøp en ny baseball hanske eller par sko, og du får en e-post som bekrefter kjøpet nesten umiddelbart etter å ha betalt for det. Selskaper setup e-post med en innebygd automatisk svar systemet til å sende en kopi av bestillingen din. Du kan sette opp en automatisk svarmelding via Comcast e-postkonto for å sende raske svar på alle sende e-post. Comcast gjør det raskt og enkelt å sette opp en automatisk svarmelding for alle dine Comcast e-postkontoer.

Bruksanvisning

1 Tenk gjennom og skrive ut meldingen du ønsker å sende folk med autosvarmeldingen system. Du må ta i betraktning som sender e-post til kontoen og hva de trenger å høre fra deg.

2 Gå til Comcast.net nettsted for å få tilgang til Comcast konto (se Ressurser nedenfor).

3 Velg å åpne e-posten del av Comcast konto ved å klikke på "E-post".

4 Se på venstre side av websiden for "Innstillinger" og klikk på den.

5 Velg "Auto-svar" alternativet når "Preferences" åpnes.

6 Finn ordene "Aktiver automatisk svar" på nettsiden og velg "Ja." Du kan slå den automatiske svarsystemet ved å endre "Ja" til "Nei" når du er ferdig med å bruke systemet.

7 Skriv meldingen i den store hvite boksen med ordene «Automated svarmelding."

8 Fullfør autosvarmeldingen oppsett ved å klikke på «Oppdater» -knappen på bunnen av websiden.

9 Send en melding til den nylig endret Comcast e-postkonto ved hjelp av en annen e-postkonto. Hvis du bare har én e-postkonto, spør en venn til å sende deg en rask e-post for å teste autosvarsystem.

10 Vent et minutt og deretter sjekke e-post med avsenderkontoen for å se om du har fått den automatiske meldingen.

Hint

  • Bruk e-post autosvarmelding for å informere folk du ikke vil være tilgjengelig for å svare på deres e-post hvis du skal være borte fra datamaskinen for en stund.
  • Lag en ekstra e-postkonto som skal brukes til alt bortsett fra å kommunisere med venner og familie.
  • Ikke fortell folk at du er ute av byen for en viss tid gjennom din autosvarmeldingen. Du ønsker ikke å invitere noen over til å sortere gjennom tingene dine mens du er borte.
  • Sende autosvarmeldinger vil sende e-post tilbake til spammere, bekrefter gyldig e-postadresse. Oppsett Comcast e spamfilter til over forsøk av spammere å flom e-postkontoen med annonser.