Hvordan sette opp en datamaskin til skriveren trådløst

Hvordan sette opp en datamaskin til skriveren trådløst


Det er en ganske enkel oppgave å lage en nettverksforbindelse mellom datamaskinen og skriveren, slik at når begge er slått på, kan du skrive ut filer uten en hard-kablet tilkobling. Du kan gjøre dette med enten et trådløst eller kablet skriver.

Bruksanvisning

Hvordan sette opp en datamaskin til en trådløs skriver

1 Installer programvaren som følger med trådløs skriver på den stasjonære PC, laptop eller Apple-datamaskin. Enig til lisensiering og brukerkrav og fullføre installasjonsprosessen. Hvis du har en trådløs Internett-tilkobling i hjemmet ditt, kan du konfigurere datamaskinen til å sende filer til skriveren fra hvor som helst i hjemmet ditt. Dell, Epson, Cannon og HP gjør alle akseptable trådløse skrivere som koster mellom $ 90 og $ 130, som i 2010.

2 Legg skriveren til det trådløse nettverket. Åpne skriverens oppsettassistent ved å sette inn installasjonsdisken for skriveren i datamaskinens CD-stasjon. Før du kan bruke skriveren trådløst, må du først opprette forbindelsen via en USB-kabel. Koble skriveren til datamaskinen med en USB-kabel som vanligvis følger med skriveren. Ellers vil en standard USB-kabel fungerer. Klikk på "fortsett" på oppsettassistent til å fortsette med å konfigurere datamaskinen til å skrive ut trådløst.

3 Velg skriveren og klikk på "fortsett". Din oppsettassistent vil fullføre konfigurasjonsprosessen, ber deg om å justere sider som skal skrives ut på riktig måte, og da vil be deg om å starte datamaskinen på nytt og mater ut installasjonsdisken. Etter omstart datamaskinen, må du kontrollere at skriveren er slått på og du bør være i stand til å begynne å skrive ut trådløst.

Hvordan sette opp en datamaskin til en Wired skriver trådløst

4 Koble skriveren til det trådløse nettverket. Slå på både datamaskinen og skriveren. Se på skriverens skjermen for å se om det kan oppdage det trådløse nettverket. Hvis skriveren ikke har en skjerm, koble skriveren til datamaskinen med en USB-kabel og opprette en tilkobling til nettverket via datamaskinen.

5 Fortell skriveren hva sikkerhetsinnstillingene for ruteren er. Noen skrivere vil gjøre dette automatisk. Hvis din gjør det ikke, forteller det om ruteren kjører en WEP, WPA eller WPA2 som sikkerhetsinnstilling. Kontroller hva sikkerhet sette ruteren kjører ved å åpne ruteren verktøyet fra "Start" og deretter "datamaskin innstillinger" og deretter "nettverk" alternativet (eller "systemvalg" og deretter "nettverk" på Mac).

6 Kontroller at skriveren er nå koblet til det trådløse nettverket visnings "nettverksenheter" fra "nettverk" fra start menyen på datamaskinen og leter etter skrivernavnet. Skriv ut en testside for å bekrefte alt fungerer som det skal.