Hvordan sette opp en donasjon PayPal-konto

Hvordan sette opp en donasjon PayPal-konto


Når du setter opp en PayPal donasjon konto, kan noen sende deg en sikker donasjon via PayPal ved å klikke på en lenke på en nettside eller i en HTML-e-postmelding. Alle kan motta donasjoner via PayPal. Du trenger ikke å være en veldedighet eller non-profit organisasjon. Du kan samle inn donasjoner til en veldedig organisasjon eller samle tips på bloggen din. Mange givere foretrekker å bruke PayPal fordi de er kjent med selskapet.

PayPal lar hvem som helst med en konto for å godta donasjoner, men PayPals system overvåker donasjoner for svindel (som noen feilaktig hevdet å være en veldedig organisasjon) eller brudd på sine akseptabel bruk politikk (for eksempel samle inn donasjoner for en gruppe som fremmer vold).

Bruksanvisning

1 Logg inn på din PayPal-konto. Klikk på "Profil" underkategorien under "Min konto". Dette viser profilside.

2 Under "Selge Preferences" overskriften, klikk på "Create New Button" Dette viser "Opprett PayPal Payment Button" side.

3 Velg "donasjoner" fra "godta utbetalinger for" drop-down listen. Skriv inn organisasjonens navn i tekstboksen. Velg valutaen for donasjoner i "Valuta" i nedtrekkslisten. Under "Tilskudd Beløp," angi om du vil givere til å donere et beløp de velger eller et bestemt beløp. Klikk på "Create Button" knappen nederst på siden. HTML koden for knappen vises.

4 Klikk på "Select" -knappen og kopier koden ved å trykke "Ctrl + C".

5 Åpne nettsiden der donere knappen vil vises i et bilderedigeringsprogram. Pass på at du åpner HTML-visning, slik at du kan redigere HTML-koden.

6 Lim PayPal donasjon knappen kode på siden din ved å trykke "Ctrl-V." Lagre endringer på nettsiden og se den oppdaterte siden for å kontrollere at donere knappen vises på ønsket sted.

Hint

  • Hvis du opererer som en veldedighet eller non-profit organisasjon, må PayPal bekrefte non-profit status for å hindre svindel. Du kan begynne å samle inn donasjoner via PayPal før du starter bekreftelsesprosessen, men du bør starte prosessen så snart som mulig. Hvis du samle inn donasjoner via PayPal mens utgir seg for å være en veldedig organisasjon uten å sende til verifikasjon, vil PayPal system flagge kontoen din for mulig svindel. Til å begynne bekreftelsesprosessen, sende inn kontaktinformasjon, business URL og en kort virksomhet oppsummering til [email protected] Hvis PayPal godkjenner veldedighet, kan de redusere avgifter.
  • PayPal overvåker alle kontoer for svindel, slik at donasjoner ikke hentet av noen feilaktig hevdet å være en non-profit organisasjon, eller av en gruppe i strid med PayPals retningslinjer for godkjent bruk, for eksempel en hatgruppe. PayPals system vil tillate noen å lage en donere knapp, men vil overvåke donasjoner for samsvar med deres politikk.