Hvordan sette opp en eksisterende AOL konto på en ny datamaskin

Hvordan sette opp en eksisterende AOL konto på en ny datamaskin


AOL er en populær Internett-leverandør som også tilbyr gratis e-postkontoer til brukere av andre Internett-leverandører. Hvis du har en AOL Internet Service-kontoen og har oppgradert til en ny datamaskin, kan du få tilgang til Internett ved hjelp av eksisterende konto, noe som gjør at du kan beholde dine brukernavn og passord samt din e-post og andre kontoinnstillinger.

Bruksanvisning

1 Start ny datamaskin. Logg deg inn med en administrator brukernavn og passord. Sett inn CD med AOL-programvaren. Installasjonsprogrammet skal starte automatisk. Hvis den ikke gjør det, klikker du på "Start" og klikk på "Computer" eller "Min datamaskin". Dobbeltklikk på stasjonen som inneholder CD. Dobbeltklikk på filen som slutter på "exe" for å starte installasjonsprosessen.

2 Klikk "Current medlem Klikk her" i installasjonsveiviseren vinduet.

3 Velg "Legge til eksisterende konto til denne datamaskinen." Klikk "Next Klikk her" for å fortsette.

4 Klikk på "Browse" -knappen under "Select Destination Directory" hvis du ønsker å installere AOL-programvaren i et annet land enn ditt "Program Files" -mappen mappen. Hvis ikke, klikker "Neste Klikk her" for å installere programvaren på "Program Files" og fortsette.

5 Vent mens programvaren er installert og installasjonen er fullført. Skriv inn ditt eksisterende AOL brukernavn og passord når du blir bedt. Ta ut CD og start datamaskinen på nytt når installasjonen er fullført.