Hvordan sette opp en Ethernet Bridge

Hvordan sette opp en Ethernet Bridge


En bro i datamaskinen språkbruk er en enhet som kobler sammen to separate nettverk. I de fleste hjem eller kontor installasjoner, vil en bro brukes til å koble en Ethernet-nettverk med en trådløs en. Microsoft bygget muligheten til å sette opp ethernet broer i sin populære Windows-operativsystemet. Med noen få enkle museklikk kan du sette opp en ethernet bridge å gjøre nettverket fungere som en harmonisk helhet.

Bruksanvisning

1 Forsikre deg om at datamaskinen som du skal bruke for broen kan se begge nettverkene. I de fleste tilfeller vil dette være en stasjonær datamaskin som er kablet til et Ethernet-nettverk, og har en trådløs tilkobling til en ruter også.

2 Gå til "Start -> Innstillinger -.> Kontrollpanel"

3 Hvordan sette opp en Ethernet Bridge

Dobbeltklikk på "Nettverks- og delingssenter" for å åpne nettverket vinduet.

4 Hvordan sette opp en Ethernet Bridge


Klikk på den siste menyvalg på venstre side med tittelen «Administrer nettverkstilkoblinger."

5 Gjør deg kjent med nettverkstilkoblinger tilgjengelig. Du bør se en for trådløs tilkobling og en annen for din lokale nettverkstilkobling.

6 Hvordan sette opp en Ethernet Bridge

Hvis du holder nede CTRL-tasten, klikk på den trådløse tilkoblingen. Fortsett å holde nede CTRL og velg deretter din lokale nettverkstilkobling. De skal begge være uthevet. Slipp styretasten og høyreklikk på en av de valgte ikoner. En pop up meny vises. Marker "Bridge Connections" utvalg.

7 Test mellom den trådløse og lokalt nettverk for å sørge for at brua er i drift og tilkoblet.