Hvordan sette opp en Ethernet-til-Wireless Client Adapter med en bærbar PC

Hvordan sette opp en Ethernet-til-Wireless Client Adapter med en bærbar PC


En Ethernet-til-trådløs nettverksadapter lar brukeren koble til en Ethernet-enhet til et trådløst nettverk. Dette oppsettet fungerer for datatilbehør som skrivere, skannere og fakser, samt Ethernet bærbare datamaskiner. Sikkerhetsfunksjoner kryptere data som overføres over trådløst og Ethernet-nettverk, slik at informasjonen er beskyttet. De fleste av disse enhetene, inkludert Cisco-Linksys WET11 og Airborne serien, er plug and play, noe som gjør for installasjon i løpet av minutter. Enhetene trenger en strømkilde, tilgang til et trådløst nettverk, og en Ethernet-kabel for å fungere.

Bruksanvisning

1 Koble Ethernet-kabelen til den bærbare datamaskinen. Ethernet-kontakten har et ikon som ser ut som en kabel med flere plugger.

2 Plugg den andre mannlige enden av Ethernet-kabelen til den kvinnelige kontakten på Ethernet-til-trådløs enhet. Hannenden har en plugg som går inn i kontakten, som er hunnenden. Denne kontakten vil ha samme ikonet som på den bærbare datamaskinen. Noen enheter fargekode kontakten gule for bekvemmelighet.

3 Koble Ethernet-til-trådløs enhet til en stikkontakt og slå på.

4 Slå på den bærbare datamaskinen.

5 Sett installasjons-CDen som fulgte med Ethernet-til-trådløs enhet.

6 Kjør installasjonsveiviseren på den bærbare datamaskinen. Installasjonsveiviseren vil be deg om å godta en brukeravtale, og spør hvor du ønsker å laste innholdet på CD-en. Det vil skape et ikon for deg å få tilgang til Ethernet-til-trådløs enhet programvare fra datamaskinen, og gjør at datamaskinen kan gjenkjenne enheten. Når du er ferdig, koble til det trådløse nettverket.

Hint

  • Hold installasjonen guide eller annen brosjyre som fulgte med Ethernet-til-trådløs enhet. Disse vil hjelpe deg problemer med å skyte eventuelle problemer som kan oppstå når du installerer eller senere.