Hvordan sette opp en Ethernet-tilkobling på min PC

Noen ganger er det bare skjer. Du har nettopp gått og fått deg en helt ny bredbåndsmodem, sette det hele opp, og plutselig innser at du har ingen anelse om hvordan å faktisk få Windows til å gjenkjenne den nye høyhastighets Internett. Ikke bekymre deg for mye, skjønt; programmerere hos Microsoft visste at det ville komme til denne dag. Microsoft Windows gjør det ganske enkelt å sette opp en ny Ethernet-tilkobling på din PC, og alt det krever er noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen og velg "Control Panel".

2 Tilgangs "Network Connections" i kontrollpanelet.

3 Klikk på "Opprett ny tilkobling" linken.

4 Velg "Koble til Internett" alternativet, klikk deretter på "Next".

5 Velg "Konfigurere tilkoblingen manuelt," klikk "Next". I neste skjermbilde velger du enten "Koble til med en bredbåndstilkobling som alltid er på" eller "Koble til med et bredbåndsmodem som krever brukernavn og passord" som tilkoblingstype. Hvis du velger det siste, vil veiviseren be deg legge inn ditt brukernavn og passord. Når du har valgt riktig valg, klikk på "Next", deretter "Finish". Datamaskinen vil nå være i stand til å koble til Internett via høyhastighets modem.

Hint

  • Dette beskriver prosessen for Windows XP Professional, men prosessen er lik i de fleste versjoner av Windows siden XP.