Hvordan sette opp en Facebook-profil for Fans

Hvordan sette opp en Facebook-profil for Fans


Facebook lar deg opprette sider for en bedrift, merkevare, offentlig person, sak eller et produkt. Sidene er forskjellig fra personlige profiler - innhold på en side kan sees av alle. Fans av siden din trenger ikke å sende en venneforespørsel. I stedet kan andre Facebook-brukere klikker på "Like" knappen for å bli en fan og se dine statusoppdateringer i sin nyhetsstrøm. For å opprette en side, må du være en offisiell representant for selskapet, gruppe eller enkeltperson.

Bruksanvisning

1 Peke nettleseren din til facebook.com. Rull ned til bunnen av siden. Klikk på "Opprett en side for en kjendis, Band eller Business" linken som ligger under den grønne "Registrer deg" -knappen.

2 Klikk på en av de seks kategoriene som best beskriver den type siden du ønsker å lage. (Kategoriene omfatter "Local Business eller Place", "bedrift, organisasjon eller institusjon", "Brand eller produkt," "Cause eller fellesskap", "underholdning" og "artist, band eller offentlig person.")

3 Kategorisere side ytterligere ved å klikke på rullegardin vindu med tittelen "Velg en kategori." Skriv inn navn og detaljer på siden din i feltene, og klikk på boksen for å godta vilkårene og betingelsene. Klikk på "Kom i gang". En "Security Check" pop-up vises.

4 Skriv inn captcha som det vises i "teksten i boksen" -feltet. Klikk på "Send".

5 Klikk på den aktuelle alternativknappen på "Opprett en Facebook-konto". Hvis du allerede har en konto, kan du logge inn med e-postadresse og passord. Klikk på "Logg inn". Ellers skriver du inn nødvendig informasjon for å opprette en ny konto. Du trenger en gyldig e-postadresse. Klikk på "Registrer deg nå". Sjekk e-posten din - du må klikke på linken i registrerings e-post sendt til deg via Facebook. Den "Kom i gang" Facebook-siden vises.

6 Klikk på "Last opp et bilde" for å legge til et bilde fra datamaskinen din. Dette vil fungere som siden din profilbildet.

7 Klikk på "Post Update" knappen for å legge til en ny statusoppdatering til sidens vegg.

8 Klikk på "Add Like Box" -knappen og følg instruksjonene hvis du ønsker å legge en link til din Facebook-side på nettstedet ditt. Fans kan klikke på denne linken direkte til å like siden din. Fans kan også finne siden din ved å søke på Facebook.