Hvordan sette opp en gratis Online Store eller auksjon med Kommisjonen

Hvordan sette opp en gratis Online Store eller auksjon med Kommisjonen


Online auksjoner er en velkommen alternativ til verftet salg. Du trenger ikke å bekymre deg om været rote ting. Ved å bruke elektroniske auksjoner for å selge odds og ender, kan du nå andre som leter etter det du har å selge. Selvfølgelig gjør det selv og ved hjelp av en mellommann som Ebay har sine forskjeller. De fleste nettauksjoner tar provisjoner enten når du liste elementet eller når de selger. Det er en håndfull store navn auksjonssider der ute som passer inn under denne kategorien.

Bruksanvisning

Ebay

1 Sett opp en konto på Ebay ved å klikke på "Registrer" knappen på sin hovedside. Når du har aktivert kontoen din ved å klikke på linken i e-posten, klikk på "selge" linken øverst på Ebay hovedsiden og logg inn med ditt ebay kontoinformasjon. Etter signering i, vil du bli spurt om ord for å beskrive elementet. Ebay krever et innsettingsavgift samt en endelig verdi avgift for alle oppføringer. Disse avgiftene vil avhenge av oppføringen pris, din track record og mengden av det endelige budet på elementet. De kan variere fra $ 0,30 til noen få dollar. Igjen, alt dette vil avhenge av dine oppføringer samt din historie.

2 Skriv en kort beskrivelse av produktet du ønsker å selge. Etter inn den nødvendige informasjonen, vil du bli sendt til en identitet bekreftelsesside. Det er et felt på denne siden for en PIN-kode. En PIN-kode er hvordan Ebay knytter en konto til ditt navn. Dette er nødvendig for å kunne fortsette selgerens konto prosess.

3 Klikk på "Ring meg nå,» eller «ring meg på to minutter" -knappen. Ebay vil ringe deg, stille noen spørsmål og gi deg PIN-koden over telefon. Ha dette i et trygt sted.

4 Informere Ebay hvordan du har tenkt på å betale selgers avgifter samt hvilken form for betaling du er villig til å akseptere fra kjøpere. Det beste alternativet for å akseptere betaling på Ebay er ved å sette opp en konto via Paypal. Når du har gitt dem den nødvendige informasjonen, kan du starte oppføringen elementene.

Paypal er et nettsted som lar deg koble din bankkonto til en virtuell konto på nettet. Det er en raskere form for betaling som du ikke trenger å vente på sjekker eller kredittkort for å fjerne. Mange nettsteder bruker Paypal som betalingsmetode og ikke lenger godta kredittkortnumre. Du kan sette opp en Paypal-konto ved å gå til Paypal, lage et brukernavn og passord, så vel som å gi all nødvendig informasjon. Slik informasjon omfatter navn, fakturaadresse samt konto og ruter tall for bankkontoen. Du kan finne disse tallene på bunnen av sjekker.

5 Listeelementer ved å klikke på "selge" linken øverst på skjermen. Velg en kategori, noen få søkeord og en kort beskrivelse for å begynne. Velg et startbud og en "buy out" beløp hvis du ønsker. Du kan også bestemme hvor lenge auksjonen skal vare fra noen dager til en måned. Dersom varen er en "bud bare" element, kan du også sette en pris auksjonen må nå for at noen skal kjøpe varen. For eksempel, hvis du vil ha $ 200 for varen, men slutter budet er bare $ 195, vil elementet ikke selge, og du kan liste det igjen.

Dette er en vanskeligere måte å selge som de fleste kjøpere unngå slike auksjoner. Det er best å la budgivning åpen uten en ønsket avslutning pris eller å tilby en "buy out" alternativet.

ebid

6 Registrere en konto på eBid ved å klikke på "Registrer" linken øverst på skjermen. Du må gi dem ditt navn og hjemmeadresse for å fullføre konto prosessen. Dette vil tillate deg å legge inn bud, men ikke selge ting.

7 Gå til kontoinnstillingene og klikk på "oppgradering" for å gjøre en selgers konto. Denne oppgraderingen krever kortet validering, så sørg for at du har et kredittkort tilgjengelig. Oppgraderings avgifter avhenger av hvor lenge du håper å selge og hva selgers konto du velger. Noteringsavgifter varierer også avhengig av selgerens konto du har åpnet. Det er mulig å selge gratis, så velg med omhu.

8 Starte oppføringen elementer når kortet har blitt validert. Du kan liste opp elementer ved å klikke på "selge" knappen øverst på skjermen. Velg kategorien dine element passer best i henhold til, inneholde en kort beskrivelse og liste pris. Du kan godta betalinger fra kjøperne skjønt Paypal, PPPay og Google Checkout. Denne informasjonen skal ha blitt gjort tilgjengelig for Ebid før oppføringen din første elementet.

Amazon

9 Rull til bunnen av Amazons hovedsiden og klikk på "selge på Amazon" linken under "Tjen penger med oss" spissen.

10 Velg selgers konto du ønsker å opprette og fylle ut nødvendig informasjon. Det finnes to typer selgers kontoer på Amazon - faglig og personlig. Hvis du planlegger å selge mindre enn 40 elementer i en enkelt måned, er den personlige kontoen hva du ønsker. Avgifter inkluderer $ 0,99 per salg, samt en henvisning avgift. Hvis du selger mer enn det, krever Amazon $ 39,99 per måned, inkludert henvisning avgifter.

11 Velg hvilke former for betaling du er villig til å akseptere. Dette inkluderer Paypal samt alle større kredittkort. Når du er ferdig kan du starte oppføringen elementene.