Hvordan sette opp en HP B209a skriver på en Mac

HP Photosmart Plus B209a er en termisk blekkskriver som har en fire-patron utskriftsmetode, en integrert skanner og en minnekortleser. Enheten er kompatibel med Macintosh-maskiner, som krever en PowerPC G4, G5 eller Intel Core-prosessor, minimum 512 MB minne og 500 MB ledig plass på harddisken. Skriverens programvare støtter OS X versjon 10.4 og 10.5, og krever Adobe Acrobat Reader 5.0 eller nyere og Quick Time 5.0 eller nyere.

Bruksanvisning

1 Undersøk baksiden av skriveren. Finn de to portene er plassert i nedre høyre hjørne av bakpanelet. Plugg den ene enden av USB-kabelen til venstre port. Plugg den ene enden av strømkabelen til riktig port. Må den andre enden av strømledningen inn i en stikkontakt. Trykk på strømknappen, som ligger i forkant av skannerenheten.

2 Undersøk kontrollpanelet er plassert foran til venstre på skannerenheten. Trykk pil høyre, og trykk deretter på alternativet "Setup". Trykk på pil ned til alternativet merket "Innstillinger" vises; velg "Preferences" alternativet. Bruk denne metoden for å stille inn språk og land innstillinger. Velg "Hjem" for å gå tilbake til hovedskjermen.

3 Hold på den fremre kanten av skannerenheten og løft oppover til enheten er låst på plass. Vent til blekkpatronholderen for å flytte til midten av skriveren interiør. Løft låsen montert på høyre side av skriverkassettholderen. Sett skrivehodet i holderen og senke sperren.

4 Vri av den oransje hetten er festet til den svarte blekkpatronen. Sett den svarte blekkpatronen i den høyre sporet på skrivehodet. Skyv kassetten inn i skrivehodet til den klikker på plass. Installer den gule blekkpatronen i sporet til venstre for den svarte blekkpatronen, etterfulgt av cyan og magenta blekkpatroner. Trekk ned skannerenheten til den er tilbake i sin opprinnelige posisjon. Trykk på "OK" -knappen på kontrollpanelet.

5 Løft opp utskuffen, som ligger på forsiden av skriveren, over innskuffen. Trekk ut forlengeren festet til den bakre enden av innskuffen. Skyv papirbreddeskinnen, som ligger på venstre side av innskuffen, hele veien til venstre. Fyll skuffen med opptil 125 ark med vanlig papir. Skyv papir extender opp til den bakre kanten av papirbunken. Skyv papirbreddeskinnen inntil den venstre kanten av papirbunken. Senk utskuffen og trekk ut vedlagte papir fangsten.

6 Trykk på "OK" knappen og vent til skriveren for å produsere en justeringstestside. Løft dekselet festet til toppen av skannerenheten. Snu testsiden ned og plassere den på glassplaten. Rett inn øverst til høyre på siden med nederste høyre hjørne av glasset. Lukk skannerdekslet og trykk "OK". Vent til enheten for å skanne siden, og løft dekselet, fjern papiret og senk dekselet igjen.

7 Sett CD-ROM-en inn i datamaskinens optiske stasjonen. Bla gjennom CD-ROM-innholdet og dobbeltklikker på ikonet merket "HP Installer." Følg instruksjonene som vises; når du blir bedt om å koble de resterende enden av USB-ledningen til en av de ubrukte USB-portene på din Macintosh.