Hvordan sette opp en IMAP4 e-postkonto på en HP iPAQ

IMAP4 er et program som gjør det mulig å hente e-post og meldinger på serveren via fjerntilgang. Det står for Internet Messaging Access Protocol. Det er i hovedsak brukt for folk som ønsker å hente deres kontor e-post fra en ekstern plassering. Dette er veldig praktisk å bruke på en PocketPC for de menneskene som alltid er på farten. Det kan være vanskelig, men prøver å sette opp en IMAP4 e-postkonto på en HP iPAQ. Følg disse trinnene for å sette opp en IMAP4 e-postkonto på en HP iPAQ.

Bruksanvisning

1 Opprett en e-postkonto med et abonnement-basert server. Yahoo er ett alternativ, og for enkelhets skyld, vil det bli en diskutert her. Vær sikker på at du har Outlook Express program installert på din HP iPAQ.

2 Åpne Outlook Express. På Verktøy-menyen (nær toppen av programvinduet) Velg Kontoer.

3 Klikk på kategorien E-post. Fra den skjermen, klikker du på knappen Legg til. Fra menyen levert, klikker du på Mail alternativet.

4 Skriv inn navnet ditt i boksen Visningsnavn. Dette vil da gi deg en boks til å skrive inn din e-postadresse.

5 Skriv inn hele Yahoo e-postadresse i e-postadresse-boksen. Klikk på Neste-knappen.

6 Velg IMAP4 under menyen merket "Min Incoming Mail Server er en ..." I det neste skjermbildet, skriv "imap.mail.yahoo.com" i boksen merket innkommende post. For boksen merket "Outgoing Mail", type "smtp.mail.yahoo.com." Når du har angitt disse, klikker du Neste.

7 Skriv inn din Yahoo e-ID på neste skjerm. Dette vil bli lagt inn i boksen merket Kontonavn. Deretter skriver du inn Yahoo epost passord i boksen Passord.

8 Klikk på Neste. For å fullføre dine valg og aktivere IMAP4-konto, klikker du på Fullfør.

Hint

  • Før du kan få tilgang til kontoen din, må du godkjenne informasjonen. Følg instruksjonene i Hjelp-menyen for å autentisere IMAP4-konto på HP iPAQ.
  • For ytterligere assistanse og feilsøkingstips, kan du besøke produsentens Web-område. Mange av dem har fora og leve teknisk støtte for å hjelpe deg med den håndholdte enheten.
  • Din e-post vil bli slettet etter at du har tilgang til det, med mindre du setup kontoen din ellers. For å sikre at e-postene ikke blir slettet, følg instruksjonene under Hjelp-menyen.
  • Du kan velge alternativet for å få IMAP4 programmet lagre passordet på enheten. Men dette er ikke en god idé i tilfelle du mister enheten eller den blir stjålet.