Hvordan sette opp en kapital Utstyr konto i Quickbooks

Hvordan sette opp en kapital Utstyr konto i Quickbooks


Quickbooks definerer kapitalutstyret når utstyret et selskap innkjøp, for eksempel produksjon av utstyr, møbler, eller kontormaskiner som har en levetid på mer enn ett år, og som påvirker netto verdi av virksomheten. Quickbooks gjelder driftsmidler som anleggsmidler og krever at brukeren setter opp en fast ressurs konto og en konto for å bruke for å spore avskrivninger med elementer i denne kategorien.

Bruksanvisning

Sett opp Fast Asset konto

1 Åpne Quickbooks. Klikk på "Legg til ny konto" -vinduet. Velg "Lister" fra hovedmenyen Quickbooks, og klikk deretter på "Konto." Klikk på "Account" drop-down boks, velg "New" for å åpne "Legg til ny konto" -vinduet, og velg "Fixed Asset" som kontotype.

2 Tast fast aktivakontodetaljer. Generell informasjon du vil oppgi inkluderer et navn og en beskrivelse, et valgfritt antall for eiendelen hvis selskapet bruker et nummersystem for lagerformål, og eventuelle notater du ønsker å delta. Informasjon kan det være lurt å ta med som en merknad er informasjon du måtte trenge senere, for eksempel kontaktinformasjon for salg person, og serie eller modellnummer for varen eller reservedeler tall. Hvis du skal eksportere finansiell informasjon til skatt forberedelse programvare, kart anleggsmiddelet til en skatt kategori ved å klikke på rullegardinlisten og velge riktig skatt tidsplan og beskrivelse, for eksempel Schedule C: leie / lease biler, utstyr. Ikke skriv en åpningsbalanse på dette tidspunktet.

3 Lagre den nye faste aktiva konto. Klikk på "Lagre og lukk" for å avslutte "Legg til ny konto" vinduet og gå tilbake til kontoplanen. Den nye faste aktiva konto vil vises på toppen av listen kontoer.

Record inngående balanse / Sett opp en gjeldskonto

4 Record kontant betaling. Hvis du skriver en sjekk for å betale for varen i sin helhet ved å velge fast ressurs konto fra konto drop-down boks innen sjekken register å tildele verdi til fast ressurs konto.

5 Lag en forpliktelse konto for å spore lånet og legge åpningsbalansen til eiendelen konto.
Åpne "Legg til ny konto" -vinduet. Velg "Other kontotype." Velg "Long Term Ansvar" fra rullegardinlisten som vises.

6 Fyll ut kontoinformasjon. Skriv inn generell informasjon, kartlegge skatt linje hvis det er nødvendig, men ikke inn en åpningsbalanse. Klikk på "Lagre og lukk" for å avslutte.

7 Legg åpne konto. Dobbeltklikk på fast ressurs konto for å åpne konto register og registrere lånet ved å legge beløpet betalingsmottaker og lån i registeret vinduet.

Track Avskrivninger

8 Lag en avskrivninger forelder konto. Åpne "Legg til ny konto" vinduet, velg "utgift" for kontotype og gi den navnet "avskrivninger." Klikk "Save & Close" uten å skrive inn tilleggsinformasjon.

9 Lag Avskrivninger underkonto for driftsmidlet. Åpne "Ny konto" vinduet, velg "utgift" for kontotype og name it henhold til eiendelen du har kjøpt. For eksempel, hvis du har kjøpt utstyret, bør du navnet på underkonto "AccumDepr-utstyr." Sett en hake i "Sub Account of" boksen og velg "avskrivninger" som forelder konto.

10 Record avskrivninger bruker Journal oppføringer. Klikk "Company" fra hovedmenyen Quickbooks, og velg deretter "Make Generelle loggoppføringer." Opprett et debet oppføring for avskrivninger konto og en kreditt oppføring for anleggsmiddelet.

Hint

  • Hvis du trenger hjelp til å bestemme hva som utgjør en fast ressurs du kan åpne en standard Quickbooks eksempelfil inkludert i installasjonen fra "Lister" -kategorien på hovedmenyen Quickbooks og se et utvalg "Fixed Asset elementlisten." For å åpne en standardprodukter eller tjenester eksempelfilen, lukker selskapet filen du jobber på ved å klikke på "File" og "Close Company." Når en "No selskapet Open" vinduet vises, velger du "Åpne en Sample File" og plassere en sjekk ved siden av enten " produkter "eller" Tjenester "sample-fil.
  • Hvis firmaet bruker en nummersystem for å registrere driftsmidler for lagerformål, sjekk med ledelsen for å få riktig nummer før du legger den til eiendelen posten.
  • Hvis du foreta en forskuddsbetaling for en del av et driftsmiddel og ta opp et lån for resten, ta forskuddsbetaling når du oppretter inngående balanse for lånet. Klikk på "Splits" -knappen for å skille kontanter og lånetransaksjoner.
  • Hvis du bruker en ekstern regnskapsfører til å hjelpe deg i skatt forberedelse, sjekk med din regnskapsfører før du legger kontoer eller kartlegge skatte linjer.