Hvordan sette opp en Kilde Dedicated Server

Hvordan sette opp en Kilde Dedicated Server


Source er en populær spillmotor av Valve som driver titler som Counter-Strike: Source, Team Fortress 2 og Half-Life 2 Deathmatch. Alle disse spillene har online multi-player, som er basert på dedikerte servere som opererer uavhengig av spillerne, også kjent som klienter. Hosting en dedikert server gjør det mulig å plukke innstillingene, noe som gjør for en tilpasset opplevelse.

Bruksanvisning

Hvordan sette opp en Kilde Dedicated Server

1 Gå til Steam hjemmeside og laste ned Steam-klienten. URL for siden der nedlastingen kan bli funnet er http://store.steampowered.com/about/.

2 Kjør den nedlastede installasjonsfilen. Installasjonsprogrammet vil starte installasjonsprosessen og gi instruksjonene på skjermen for hele installasjonen. Kontroller at kjøre på som Steam er installert har minst 10 GB eller 20 GB tilgjengelig.

3 Start Steam og velg fanen Verktøy. Noen av de tilgjengelige alternativene er Source Dedicated Server og Team Fortress 2 Dedicated Server. Høyreklikk på verktøy og velg Installer Game. Programmene vil bli lastet ned og installert automatisk. Når nedlastingen er fullført, vil status lese Klar.

4 Dobbeltklikk på ønsket program. The Source Dedicated Server håndterer Counter-Strike og Half-Life Deathmatch, mens Team Fortress 2-versjonen håndterer Team Fortress 2 og Day of Defeat: Source. Et vindu åpnes med grunnleggende alternativer, for eksempel maksimalt spillere og start kartet.

5 Åpne UDP-porten som oppsettvinduet serveren viser. UDP-port kan faktisk tilpasses, men standardinnstillingen er fine. Åpne UDP-port på en ruter eller brannmur koblet til PC som er å kjøre serveren. Dette gjør at serveren vil være i stand til å fritt kommunisere med kunder som forsøker å koble til.

6 Start serveren. Det vil bli lansert automatisk og nesten umiddelbart. Et annet vindu åpnes, og gir detaljer om serverinnstillingene og sanntidsinformasjon om hvor godt det går. Hoved kategorien kan grunnleggende alternativer som kartrotasjon og servernavn som skal endres. Kategorien Konfigurer kontrollerer mer avanserte alternativer. De Statistikk og -spillere kategoriene gir sanntidsinformasjon om serveren.

Hint

  • Mens trinnene ovenfor gjør opprette en server, vil tilpasse serveren gjøre det mer attraktivt for spillere. Kategorien Konfigurasjon åpner for alternativer som vennlig ild og spill balanse å være changed.Take tid til å kjenne kontrollkonsollen. Console funksjonalitet åpner for endring av nivåer og for forstyrrende spillere å bli sparket.
  • Servere kan kreve mye båndbredde og CPU kraft til å kjøre. Vær oppmerksom på at gamle systemer kan slite under lasten.