Hvordan sette opp en nettside Domene e-post for et lite selskap

Hvordan sette opp en nettside Domene e-post for et lite selskap


Sett opp et domenenavn e-postkonto som en viktig del av din online business innsats. Mens store selskaper lage egne e-postregistrering grensesnitt for sine ansatte, små bedrifter bruker standard nettside administrative området for å sette opp nye e-postkontoer. En svært liten bedrift med bare én eller to ansatte kan sette opp en sentral domene e-postkonto for all e-post korrespondanse. En liten bedrift med flere ansatte bør sette opp flere e-postkontoer med samme domenenavn for hver ansatt, for å forenkle selskapets kommunikasjon.

Bruksanvisning

1 Velg et domenenavn som passer din type småbedrifter. Finn en web host som lar deg opprette flere domenenavn e-postadresser for en grunnavgift. Registrer deg med web host online ved å gi dem din domenenavn preferanser, kontaktinformasjon og betalingsinformasjon.

2 Åpne web hosting kontrollpanelet eller administrativ side levert av ditt nettsted vert. Logg inn på nettsiden ved hjelp bruker-ID og passord gitt av web vert.

3 Klikk på e-registrerings ikonet eller tekstlink som ligger i det administrative området.

4 Velg mellom en full e-postkonto eller videre konto hvis alternativet er gitt. En standard e-postkonto vil gi deg din egen e-boksen hvor e-poster blir levert, og hvor du kan opprette e-post til å sende ut. En videresending e-postadresse tar bare e-post levert til denne adressen og sender det til en eksisterende e-postkonto. Velg en videresending konto hvis du har en eksisterende e-postkonto, og du ikke ønsker å administrere en ekstra e-postkonto. Dersom administrerende annen konto ikke bry deg, og velg deretter en full e-postkonto.

5 Velg en e-post og skriv det inn i "e-postadresse" tekstboksen. E-posten er den delen av e-postadressen som vil dukke opp før "@" tegn. Velg en e-post passord og skriv dette inn i "passord" tekstboksen som vanligvis er plassert ved siden av eller under e-postadressen tekstboksen. Bekreft e-postadressen og passordet, og trykk på "Send" for å opprette en ny konto. Hvis en videresending konto blir opprettet, skriv inn e-postadressen domenet epost vil frem til.

6 Klikk på webmail koblingen etter at e-registrering er fullført. Skriv inn din e-postadresse og passord for å begynne å bruke den nyopprettede domene e-post.

7 Test domenet e-postkonto for å sørge for at den plukker opp og sender e-poster skal. Send test e-postmeldinger fra andre e-postkontoer til det nye domenet e-postkonto og plukke dem opp. Send test e-postmeldinger fra domenet e-postkontoen til andre e-postadresser og kontrollere at disse e-postene kommer til sin destinasjon e-postkontoer.

8 Gjenta trinn 3 til 7 for hvert selskap e-postadressen du vil opprette. Gi hver e-postadresse en tydelig e-post og passord.