Hvordan sette opp en ny e-postkonto Med Yahoo

Hvordan sette opp en ny e-postkonto Med Yahoo


Sette opp en ny Yahoo e-postkonto er gratis, og gir deg tilgang til din e-post fra hvilken som helst datamaskin eller mobil enhet med Internett-tilkobling, og gir komfort og fleksibilitet. Når du har etablert en Yahoo e-postadresse, kan du bruke ID for å få tilgang til alle andre Yahoo-produkter. Yahoo e-postkontoer kommer med mange funksjoner, inkludert beskyttelse mot spam og POP aggregering, som betyr at du kan være i stand til å få tilgang til Yahoo e-post via Microsoft Outlook. Du kan også bruke din Yahoo innboksen til å chatte med dine venner på Facebook.

Bruksanvisning

1 Start en nettleser og gå til Yahoo Mail hjemmeside (lenke i Resources). Klikk på "Opprett ny konto" knappen nederst for å starte Yahoo registreringssiden.

2 Skriv inn din personlige informasjon - inkludert navn, kjønn, fødselsdato, språk og sted - i den øverste delen av skjemaet.

3 Tenk på en bruker-ID og skriv det i feltet merket "Yahoo! ID og e-post ", velg deretter en e-postdomene fra rullegardinlisten. Valgene er "yahoo.com", "ymail.com" og "rocketmail.com."

4 Klikk på "Sjekk" for å bekrefte om ID er tilgjengelig. Hvis bruker-IDen du ønsker ikke er tilgjengelig, får du en melding som sier at "Denne IDen er allerede tatt." Yahoo kan foreslå alternative IDer, eller du kan prøve en annen bruker-ID for dine egne valg.

5 Sett opp et passord, og pass på å bekrefte det under som du ba om. Ditt passord styrke vises til høyre for å gi deg beskjed hvis det er "for kort", "sterk" eller "svært sterk."

6 Skriv inn et eksisterende alternativ e-postadresse, hvis du vil. Dette gjør det enklere for deg å få tilgang til kontoen din i tilfelle du har glemt ditt brukernavn eller passord.

7 Velg to "hemmelige spørsmål" og skriv svarene i de respektive "Yahoo Answer" feltene. Yahoo vil be deg om en eller flere av disse spørsmålene hvis du glemmer ID eller trenger å tilbakestille passordet.

8 Skriv koden som vises i CAPTCHA boksen for å bekrefte at du er et menneske bruker og ikke en datamaskin.

9 Klikk på "Create My Account" nederst etter å ha gjennom vilkårene for tjenesten og retningslinjer for personvern, som er tilgjengelig via linkene over knappen.

Hint

  • Passord er store og små bokstaver, må være mellom 6 og 32 tegn langt, og kan ikke inneholde navnet ditt.
  • Klikk "Prøv en ny kode" link hvis du har en hard tid å se CAPTCHA tegn vises. Alternativt kan du klikke på "Audio Code" linken og du maskinen verbalt fortelle deg hva verifiserings tegnene er.