Hvordan sette opp en ny e-postkonto på en iPhone

Hvordan sette opp en ny e-postkonto på en iPhone


IPhone, produsert av Apple, er en krysning mellom en personlig digital assistent, mobiltelefon og iPod. IPhone gjør at selv brukere å bruke Mail funksjonalitet for å sende og motta e-post fra telefonen. Konfigurere iPhone for å sende og motta ISP e-postmeldinger er en grei prosess som kan gjøres i løpet av få minutter. Les mer for å lære hvordan.

Bruksanvisning

1 Velg "Settings" fra hovedskjermen. Velg «E-post, kontakter, kalendere" -funksjonen, nær bunnen av skjermen.

2 Trykk på "Legg til konto" alternativet. Deretter blir du bedt om å velge enten "Microsoft Exchange-konto", "Mobile Me", "Gmail", "Yahoo! Mail", "AOL post" eller "Annet". Siden du ønsker å sette opp en ny e-postkonto for å sjekke din ISP post, velg "Annet".

3 Skriv inn ditt navn og e-postadresse, samt et passord og kort beskrivelse av kontoen. Klikk på "Lagre" -knappen.

4 Vent til iPhone for å kontrollere at kontoinformasjonen er korrekt oppgitt. Du vil da bli brakt tilbake til "Accounts" skjerm. Velg nyopprettede kontoen fra listen.

5 Bla ned for å gå til "Utgående e-posttjener" informasjon. På grunn av sikkerhetsfunksjonene som brukes av Internett-leverandører har AT & T opprettet en universell SMTP (en type utgående e-postserver) som iPhone-eiere kan bruke til å sende e-post fra en iPhone mens du er på en 3G eller Edge-nettverk.

6 Velg "SMTP" alternativet. Fra neste skjermbilde, velg AT & T SMTP-server. Du må velge "ON" for å aktivere tjenesten. For å deaktivere, klikker du bare på "OFF" alternativet.

7 Klikk på "SMTP" knappen øverst på iPhone-skjermen for å gå tilbake til forrige skjermbilde. Du har nå opprettet en ny e-postkonto på din iPhone.

Hint

  • Hvis du har flere e-postkontoer, kan du gjenta denne prosessen for å aktivere din iPhone for å sjekke alle dine e-postkontoer.