Hvordan sette opp en personlig PayPal-konto

PayPal er en sikker nettside som brukes til å overføre eller motta betalinger. Mange bedrifter i dag bruker PayPal til å godta betalinger når du kjøper noe. Noen selskaper med bruke den til å betale sine ansatte. Det er en god idé å sette opp en PayPal-konto for personlig bruk. Det er en fin måte å sende penger til noen hvis du kjøper noe for personlig bruk. For eksempel kan noen være å selge noe gjennom en ØNSKES KJØPT eller Craigslist, og kan kreve betaling før varen kan skaffes. De ville mest sannsynlig imot betaling fra PayPal. Alt du trenger å vite er hvilken e-postadresse de bruker på PayPal, og du kan overføre penger til dem. Ebay aksepterer også PayPal som en foretrukket betalingsmiddel. Det finnes tusenvis av andre nettsteder der ute som godtar betaling i dette skjemaet. Det er lett å sette opp og er veldig rask. Følg disse enkle trinnene og komme i gang å sende og motta penger i dag.

Bruksanvisning

Hvordan sette opp en personlig PayPal-konto

1 Gå til PayPal.com og klikk på skiltet opp på toppen av siden. Du må velge kontotypen her. Du ønsker å velge personlige konto. Klikk på "Start nå" -knappen for å begynne.

2 Skriv inn din personlige informasjon og lage et passord. Les brukeravtale og retningslinjer for personvern og klikk deretter på "I Agree, Opprette min konto" nederst på siden. Dette vil ta deg til en side der du må oppgi bankkontoinformasjon, slik at du kan sende og motta penger.

3 Skriv inn bankens navn og type konto, kontroll eller sparekonto. Deretter skriver du bank routing-nummer. Det er vanligvis sett med tall i bunnen av sjekken hele veien til venstre. Deretter skriver du inn kontonummer. Dette er vanligvis sett med tall i midten nederst på sjekken.

4 Klikk sende når all informasjonen er lagt inn. PayPal vil da sende deg en e-post å bekrefte informasjonen.

5 Åpne e-posten og klikk på linken de gir deg. Dette vil ta deg til et informasjons verifikasjon skjermen. Du må legge inn svar på sikkerhetsspørsmålene her og bekrefte informasjonen. Etter fullført, vil du se en melding som sier at kontoen din har blitt fullført. Gratulerer. Du er klar til å begynne å sende og motta penger via PayPal.

Hint

  • PayPal aksepterer kun en brukskonto eller sparekonto nummer per Personal-konto. Hvis du ønsker å sette opp mer enn én Personal Account trenger du en annen e-postadresse og kontonummer for hver enkelt opprettet.