Hvordan sette opp en server for å bruke to NIC kort

Mange server-klassen datasystemer inkluderer to eller flere integrerte nettverkskort for å gi både redundans og ytelse. Når to eller flere nettverksforbindelser er satt opp fra en server datamaskin som kjører Microsoft Windows Server 2008 R2 til samme bryter, oppstår nettverkskoblingen aggregering og kanalene er bundet til å opprette en enkelt virtuell lenke som kombinerer den tilgjengelige båndbredden til hver av de tilkoblede lenker . Du kan sette opp en server for å bruke to NIC kort til å utføre automatisk kobling aggregering og dra nytte av den ekstra båndbredden på nettverket.

Bruksanvisning

1 Aktiver andre nettverkskortet i datamaskinens BIOS hvis den ikke allerede er aktiv. Slå på datamaskinen og gå inn i BIOS ved å trykke på hurtigtasten, for eksempel "F2" eller "Del". Naviger til "Integrated Peripherals" -delen med tastaturet og aktivere andre nettverkskortet.

2 Starte opp serveren systemet.

3 Koble til en Ethernet-kabel mellom en bryter og den første nettverkskortet.

4 Koble en Ethernet-kabel mellom den samme bryteren og andre nettverkskortet. Windows Server samler automatisk lenkene for å doble den effektive båndbredden på tvers av de to nettverkskort.

Hint

  • Du kan legge til flere nettverkskort til serveren for å øke den samlede båndbredden ytterligere.