Hvordan sette opp en statisk IP-adresse på en D-Link

Hvordan sette opp en statisk IP-adresse på en D-Link


En statisk IP-adresse er differensiert fra en dynamisk, eller DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) IP-adresse, ved at den bruker en enkelt IP-adresse for å gå online hver gang; en dynamisk bruker en annen IP hver gang internett er tilgjengelig. Nettverksutstyr som modemer og rutere må være konfigurert til å bruke en statisk IP før de vil fungere, så antar du allerede har bestilt en statisk IP-adresse fra Internett-leverandøren, følg denne enkle veiledningen for å tilordne statisk IP til D-Link router .

Bruksanvisning

1 Koble til D-Link til datamaskinen. Fest en Ethernet-kabel fra en av de nummererte Ethernet-porter på din D-Link router til en av datamaskinens Ethernet-porter.

2 Åpne modem konfigurasjonssiden. Åpne en nettleser og skriv inn D-Links lokal tilgang IP-adresse i adressefeltet. Hvis du ikke vet lokal tilgang IP, prøv 192.168.0.1 (felles for mange D-Link rutere) eller kontakt D-Link teknisk støtte på 1-800-326-1688.

3 Konfigurer D-Link å bruke en statisk IP-adresse. En av de første valgene på konfigurasjonssiden skal være "Tilkoblingstype". Velg "Static IP" eller "statisk" heller enn "Dynamic" eller "DHCP". Konfigurasjonssiden vil også be deg om IP-adressen selv samt DNS-informasjon som alle kan fås ved å kontakte din internettleverandør.