Hvordan sette opp en Terminal Server på Windows XP

Hvordan sette opp en Terminal Server på Windows XP


Microsoft Windows XP operativsystem inkluderer en lett Terminal Services server program som er ofte referert til som Remote Desktop eller RDP, noe som gjør det mulig å få ekstern tilgang til skrivebordet. Terminal Server-tjenesten er installert, men deaktivert som standard i Windows XP. Men ved å følge en kort prosedyre kan du aktivere den innebygde Terminal Server på Windows XP.

Bruksanvisning

1 Boot maskinen og deretter logge inn med legitimasjon av en konto som har administratorrettigheter. Klikk på "Start" -knappen, deretter "Control Panel" og deretter "System" -ikonet. Velg "Remote" -kategorien.

2 Klikk "Tillat brukere å koble til datamaskinen eksternt" boksen, og klikk deretter på "Velg eksterne brukere" -knappen.

3 Klikk på "Legg til" -knappen, og skriv deretter inn et kontonavn i "Skriv inn objektnavnene som skal velges" tekstboksen som ligger i "Velg brukere" -vinduet. Klikk på "OK" -knappen. Gjenta dette trinnet for hver brukerkonto som du ønsker å gi ekstern tilgang skrivebordet, og klikk deretter på "OK" -knappen. Terminal Server-tjenesten er nå satt opp og er klar til bruk.