Hvordan sette opp en trådløs skriver på en Mac

Hvordan sette opp en trådløs skriver på en Mac


Trådløse skrivere kan brukes i et hjemmekontor eller kontor, slik at en skriver kan betjene mange datamaskiner. Med en trådløs skriver, kan du skrive ut dokumenter fra en Mac datamaskin uten direkte å koble datamaskinen til skriveren. Dette er nyttig i kontorer der nettverk kabling ikke eksisterer eller i midlertidige kontorer der du ikke ønsker å investere tid og penger på å installere et kablet nettverk. Du vil kanskje også en trådløs skriver i ditt hjem slik at alle familie datamaskiner kan skrive ut på bare én skriver uten å fylle opp hjemmet med kabler.

Bruksanvisning

1 Velg Wi-Fi-nettverk ved hjelp av skriverens innebygde kontroller. Du kan bli bedt om å oppgi brukernavn og passord nettverket hvis det er et sikret nettverk.

2 Installere på din Mac den nødvendige skriverdriveren fra CD-en som fulgte med skriveren. Hvis ingen CD fulgte med skriveren, gå til produsentens hjemmeside og laste ned programvare for skrivermodellen.

3 Velg "Systemvalg" fra Dock.

4 Velg "Print & Fax" kontrollpanel under Maskinvare.

5 Klikk på "+" ikonet på venstre side av kontrollpanelet.

6 Velg "IP" fanen på toppen av pop-up vindu og velg "Internet Protocol IPP" fra listen over tilgjengelige protokoller.

7 Skriv inn ditt trådløse skriverens IP-adresse og kø navn.

8 Velg riktig skriverdriveren fra "Skriv ut med" drop-down menyen.

9 Klikk på "Legg til" -knappen for å fullføre oppsettet av trådløse skriveren. Skriveren vil nå dukke opp som en tilgjengelig enhet neste gang du skriver ut et dokument.