Hvordan sette opp en Verizon IMAP-konto

"IMAP" er en forkortelse for "Internet Message Access Protocol." Den lar deg få tilgang til e-posten er lagret på en dedikert klient fra en ekstern server, og tilbyr noen fordeler i forhold til å sette opp en POP ( "Post Office Protocol") konto, som er vanligvis det andre alternativet tilgjengelig for de fleste brukere. IMAP lar deg holde kontakten med serveren for en lengre periode, mens POP bare kobler deg så lenge som det tar å laste ned meldingene i Verizon e-postklient.

Bruksanvisning

1 Lag et notat av fullstendig og korrekt brukernavn tilknyttet Verizon e-postkonto. For noen kontotyper, er brukernavnet anses den delen av e-postadressen som kommer før "@" tegn. Motsatt kan hele adressen (etter skjema "[email protected]") anses brukernavn i forbindelse med IMAP oppsett. Er du i tvil, ta kontakt med Verizon for avklaring.

2 Lær standardpassordet Verizon opprettet for e-postkontoen. Du vil ha muligheten til å endre det senere. For nå, bare bruk uansett kombinasjon av bokstaver og tall Verizon gitt deg.

3 Bruk mail.verizon.com som navnet på innkommende e-postserver. Hvis det ikke er akseptert av IMAP-systemet under installasjonen, kontakt Verizon for å se om navnet på innkommende e-postserver er endret. Hvis ja, skriv det ned og spør navnet på den utgående e-postserver, så vel - du trenger det.

4 Forvent at navnet på den utgående e-postserver for Verizon e-posttjenesten vil være "smtp.verizon.com." Du må gi systemet med denne informasjonen, så vel for å sette opp din IMAP vellykket.

5 Kontakt Verizon kundeservice hvis du blir bedt om å gi et domenenavn, og du vet ikke hva det er. Kontaktinformasjon finnes på Verizon hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

6 Sett CD-ROM Verizon gitt deg når du abonnerer på deres Internett-tjeneste. Den inneholder programvaren du trenger for å installere e-postklient Verizon. Følg instruksjonene for å installere klienten.

7 Sett opp din Verizon e-postkonto ved hjelp av IMAP ved å gi den informasjonen du blir bedt om å delta. Dette vil inkludere Verizon brukernavn, e-post passord, navn på innkommende og utgående e-postservere, og domenenavnet kan også være nødvendig. Når du skriver inn denne informasjonen, og klikk "OK" (eller hva tilsvarende brukes), vil Verizon e konfigureres for IMAP-tjenesten.

Hint

  • IMAP4 eller høyere lar brukerne opprette nye postkasser, endre navn på eksisterende og endre brukernavnet som er knyttet til e-postkontoen. Hvis du har valget mellom POP og IMAP og disse funksjonene er viktige for deg, velger det siste.