Hvordan sette opp en Web Mail-konto

Det er mange måter å sette opp en web-postkonto. Noen tjenester er mer pålitelige og populære enn andre. Du vil at web-konto for å være enkel å bruke og navigere. Siden dette er en web-postkonto, vil e-posten bli lagret på en ekstern server. Påliteligheten av denne serveren er nøkkelen. Hvis den krasjer, vil du ikke kunne få tilgang til meldingene dine. Ha dette i bakhodet når du går gjennom prosessen med å velge og sette opp en konto.

Bruksanvisning

1 Bestem hvilken type Web postkonto du vil åpne. Populære Web posttjenester inkluderer Yahoo !, Gmail, Hotmail, Comcast og Excite. Vurdere hver tjeneste avhengig av sine SPAM alternativer (hvordan tjenesten avgjøre hva som er spam og hvordan er det rutes?), Viruskontroll evner (for eksempel gjør systemet kontrollere vedlegg for virus?), Server pålitelighet og lagring grenser ( noen nettsteder som Yahoo og Gmail tilbyr ubegrenset lagringsplass).

2 Klikk på "Registrer", "Registrer deg" eller noe lignende for å starte registreringsprosessen. Fyll inn relevant informasjon, inkludert navn, fødselsdato, postnummer, og ønsket brukernavn og passord. Du vil mest sannsynlig bli bedt om å opprette et sikkerhetsspørsmål. Dette er slik at du kan hente passord og kontoinformasjon hvis du mister den.

3 Når du er registrert, kan du logge inn på din e-postkonto for å begynne å sette opp e-postalternativer. Se etter "Innstillinger", "Kontoinnstillinger" eller noe lignende.

4 Still dine e-postvisningsalternativer som for eksempel antall meldinger som skal vises på skjermen. Lag en signatur som skal vises på bunnen av hver av meldingene dine. Hvis du vil at Web-postkontoen for å videresende til en annen adresse, kan du også angi dette alternativet. Noen web-posttjenester også gi deg muligheten til å blokkere visse adresser. Fortsett å surfe på "Mail Options" delen grundig for å sette opp kontoen din i henhold til alle dine spesifikke preferanser.

Hint

  • Legg til kontakt e-post til adresseboken for rask reference.When du registrerer deg for tjenesten hos en ISP (Internet Service Provider), vil du få en gratis Web-postkonto. Hvis du eier et nettsted, kan du også åpne en virksomhet Web postkonto under hosting service.If du er bekymret for din online personvern og sikkerhet, trenger du ikke å oppgi fullstendig eller nøyaktig informasjon om Web-postkontoen registreringsprosessen .Fordi de fleste nettposttjenester er gratis, kan du like godt sette opp en konto hos hver leverandør for å se noe som vil være enklest for din daglige needs.Be sikker på å sette SPAM alternativer og bekrefte at du har en mappe der søppelpost kan deponeres.