Hvordan sette opp en Windows-skriver

Hvordan sette opp en Windows-skriver


Sette opp en trådløs skriver er en tilsvarende prosess i de nyeste versjonene av Windows. Menynavn kan endre noe fra XP til Vista, men funksjonene og steder er i hovedsak de samme. For å installere en trådløs skriver på et hjemmenettverk eller individuell datamaskin, sørg for at skriveren er kompatibel med din versjon av Windows, og har trådløse nettverket passord hendig, hvis det er aktuelt.

Bruksanvisning

1 Koble den trådløse skriveren til datamaskinen med den medfølgende USB-nettverkskabel. Fjern kabelen når installeringen er fullført. Koble til skriveren og slå den på.

2 Følg instruksjonene eller instruksjonene som vises på skriverens menyskjerm. Installer blekk og papir på om dette er en ny skriver. Noen skrivere krever en justerings test før installasjon.

3 Sett skriveren installasjons CD i datamaskinen. Følg installasjonsveiledningen hvis CD inneholder et sett opp veiviseren. Du kan bli bedt om det trådløse nettverket passord og WAP eller WEP sikkerhetskoder du setter opp når du installerte den trådløse ruteren.

4 manuelt installere skriveren med skriverveiviseren for Windows hvis installasjonen CD ikke inneholder en setup wizard av sine egne.

5 Klikk på "Start" -menyen, uansett hvilken versjon av Windows du har, og åpne "Control Panel". Herfra ser for "Skrivere og telefakser" eller "Skrivere" og åpne den.

6 Velg "Legg til skriver", og utskriftsveiviseren Windows starter. Følg alternativene for å legge til en trådløs skriver og skriver inn noe nettverk passordinformasjon, om nødvendig. Hvis du blir bedt om å godkjenne installasjon av skriverdrivere, gjøre det.

7 Fullfør veiviseren og Windows vil vise deg navnet og plasseringen av skriveren du nettopp satt opp. Gjenta denne prosessen på de andre datamaskinene i nettverket slik at de kan også skrive ut. Du kan nå skrive til den trådløse skriveren fra hvor som helst i nettverket.