Hvordan sette opp en Yahoo e-postkonto

Hvordan sette opp en Yahoo e-postkonto


Yahoo er en av nettets mest pålitelige og langvarige e-postleverandører. Denne tjenesten er gratis og det er raskt og enkelt å sette opp din egen e-postkonto hos Yahoo. Nyt effektiviteten av tilsvarende i stil med den nye Yahoo Mail-konto.

Bruksanvisning

Naviger Yahoo websider

1 Besøk Yahoo Mail hjemmesiden for å ta det første skrittet til å skape din egen e-postkonto på Yahoo (se Ressurser nedenfor).

2 Klikk på "Registrer deg" linken som vises et sted nær toppen av Yahoo hjemmesiden.

3 Skriv inn navnet ditt og annen nødvendig informasjon i feltene.

Velg ditt brukernavn og passord

4 Opprett et brukernavn som du vil være komfortabel med å bruke for lang tid og vil identifisere deg til e-postmottakere. Husk at du kan bruke tall og bokstaver og en eneste prikk.

5 Skriv inn brukernavnet du velger i feltet. Kontroller tilgjengeligheten av brukernavnet ditt ved å klikke i boksen nedenfor der det står sjekker på ID. Du må kanskje tenke på en alternativ brukernavn hvis din beste valget er allerede tatt av en annen Yahoo bruker.

6 Velg et passord når du har lagt inn i et unikt brukernavn. Passord må være minst 6 tegn og husk at passordene er store og små bokstaver. Du vil bli bedt om å skrive inn passordet to ganger for å sikre nøyaktighet.

Tast Sikkerhetsinformasjon og bekreftelse av registrering

7 Velg et spørsmål fra følgende rullegardinmenyen som sikkerhetsspørsmålet. Yahoo vil spørre deg dette spørsmålet hvis du skulle glemme passordet ditt i fremtiden, for å bekrefte at du er riktig bruker.

8 Skriv inn ditt svar på spørsmålet i feltet under.

9 Skriv inn din fødselsdato, postnummer og annen nødvendig informasjon i feltene. Legge inn en alternativ e-postadresse er ikke nødvendig, men det er godt å gi Yahoo personell et sted hvor du kan nås hvis en eller annen grunn ikke har tilgang til din Yahoo-konto.

10 Bekreft registreringen ved å skrive inn tegnene du ser vist i den siste delen av registreringssiden inn i feltet.

11 Les vilkårene for grundig og skrive ut en kopi for dine poster.

12 Velg "Jeg godtar". Du har nå satt opp din Yahoo e-postkonto.

Hint

  • Velg et brukernavn som vil identifisere deg til mottakerne, og vil ikke forveksles med spam. Yahoo medlemmer velger ofte noen variant av deres fødsel navnene for deres brukernavn.
  • Husk å sjekke stavemåten når du skriver i svaret på sikkerhetsspørsmålet. Hvis du stave det galt under konfigureringen av kontoen, kan du bli nektet tilgang til kontoen din senere.
  • Vær forsiktig når du gir ut informasjon på Internett. Yahoo har en sikker server, men kan ikke garantere ditt privatliv når du chatter med andre på nettet.