Hvordan sette opp en Zebra S4M Printer

Zebra S4M termisk etikettskriver er en av de mer populære modellene i Stripe serien av skrivere. Det er en av de minst kostbare skrivere som tilbys av Zebra, og det er lett å installere og konfigurere uansett hvilken datamaskin du bruker. Den har mange tilkoblingsmuligheter, inkludert USB, seriell, parallell, 10/100 Ethernet og 802.11b og g trådløst. Det installeres på så lite som fem minutter, og brukere på alle ferdighetsnivåer skal kunne konfigurere den med relativ letthet.

Bruksanvisning

1 Koble skriveren til datamaskinen ved å koble den ene enden av datakabelen til baksiden av skriveren og den andre enden inn på baksiden av datamaskinen. USB er den vanligste forbindelsen, men alle kompatible tilkoblingsmuligheter vil fungere. Kabelen kobles på samme måte, og beslutningen kan gjøres helt på personlige preferanser.

2 Åpne datamaskinens harddisk, setter du inn den medfølgende CD-ROM-en i skuffen, og lukke den. Disken kommer med en Autokjør-funksjonen, slik at installasjonsprogrammet vil automatisk vises på skjermen. Følg instruksjonene på skjermen, og veiviseren vil installere skriverdrivere.

3 Skriv ut som vanlig ved å klikke på "File" øverst i ditt foretrukne programmet, klikke på "Skriv ut" og deretter velge "Zebra S4M etikettskriver" fra rullegardinlisten.

Hint

  • Du kan koble til skriveren trådløst ved hjelp av en hvilken som helst datamaskin som er Wi-Fi aktivert. Installer programvaren fra CD-ROM og print som usual.If du har noen problemer med skriveren, vil den medfølgende dokumentasjonen gir feilsøkingsalternativer.