Hvordan sette opp et kontor Exchange-postkonto i Outlook

Hvordan sette opp et kontor Exchange-postkonto i Outlook


Outlook er en e-postklient som brukes til å koble til en Microsoft Exchange-server. Exchange-serveren er vert for alle dine e-postmeldinger og kontakter, men du må først sette opp Outlook før du kan få tilgang til serveren. Windows 7 Kontrollpanel har en "Mail" funksjon der du konfigurerer Outlook for en Exchange-server.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -knappen og velg "Control Panel", skriv "post" i Kontrollpanel søketekstboksen. Klikk på "Mail" ikonet for å åpne en konfigurasjonsvinduet.

2 Klikk på "Vis Profiler" og velg deretter "Legg til" i listen over e-postprofil kontoer. Ved å klikke på "Legg til" starter konfigurasjonen av en ny Exchange-konto. Skriv inn et navn på kontoprofilen og klikk "OK."

3 Skriv inn ditt fulle navn i den første tekstboksen. I "e-postadresse" tekstboksen, skriv inn Exchange server kontoens e-postadresse. Skriv inn Exchange server passord i de neste to tekstboksene. Dette sikrer at du ikke skriver passordet feil ved et uhell.

4 Klikk på "Neste" -knappen. Det siste skjermbildet viser en oppsummering av kontoen etter den kobles til Exchange-serveren. Klikk på "Finish" for å fullføre endringene.

5 Åpne Microsoft Outlook. Skriv inn din Exchange server passord i pop-up vindu. E-posten på Exchange-serveren vil da laste ned til din Outlook-klienten.